Magazin Editor
Magazin Habercisi
Gaziantep deplasmanındaki oyunu yorumlayan Aydın, “Ben artık maçtan oyunsal anlamında bir şey beklemiyorum. Beşiktaş’ta çünkü önemli olan 3 puan alması lazım ki ligdeki dördüncülüğünü sağlamlaştırması adına. Bu çok önemli bir maçtı. O yüzden Beşiktaş istediğini aldı. Evet rotasyonlu bir kadro çıktı.” ifadelerini kullandı.İlk yarıyı olumlu bulduğunu belirten Aydın, “İlk yarı Beşiktaş iyi oynadı. İkinci yarı skoru almanın da vermiş olduğu rahatlıkla bence ikinci yarı iyi bir oyun izlemedik.” dedi.Sergen Yalçın’a yönelik eleştirilere de değinen Aydın, “Yani Sergen Hoca bile bu maçta suçlu oluyor mesela. Çok enteresan yani. Ne istiyor insanlar yani? Önemli olan dördüncülüğü sıkılaştırıp o 3 puanı almak.” şeklinde konuştu.Sezonun son haftalarına girildiğini hatırlatan deneyimli yorumcu, “Artık bu saatten sonra Beşiktaş iyi futbol oynasa ne olur, oynamasa ne olur?” diyerek alınan sonucun önemine vurgu yaptı.Rotasyon kararını da savunan Aydın, “Kalan bu maçlarda oynatmadığı, şans vermediği oyunculara şans verse hoca ne kaybeder dedim. Hiçbir şey kaybetmez.” ifadelerini kullandı.Sergen Yalçın’a yönelik eleştirilerin kulübe zarar verdiğini belirten Aydın, şu sözlerle dikkat çekti:“Bu kadar da Sergen Yalçın karşıtı olmak Beşiktaş’a zarar veriyor. Hakikaten bu Sergen Yalçın’ı istemeyen bir güruh var. Onların B planı var mı? Anlatsınlar da bilelim biz de o B planı.”Transfer ve kadro planlamasına da değinen Aydın, bazı oyuncular hakkında net görüşler paylaştı. Taylan Bulut için “Bir ışık vermiyor bana. Büyük bir ihtimalle de zaten gidecek.” diyen Aydın, Uduokhai için ise “Gidecek zaten, devre arası söz verdiler sezon sonu gitmesi için.” ifadelerini kullandı.Salih Uçan hakkında kararı teknik direktöre bırakan Aydın, “Sözleşmeyi uzatma hakkı kulüpte. Sergen hoca ‘bir yıl daha uzatın’ derse uzatılır.” dedi.Asllani için “Bence tamam.” yorumunu yapan Aydın, oyuncunun oyun zekâsına dikkat çekse de fiziksel eksiklerine vurgu yaptı.Cengiz hakkında ise oldukça sert konuşan Aydın, “Müthiş bir sol ayak ama ne yapıyorsa kendine yapıyor. Fenerbahçe üste para verse de Beşiktaş kadrosuna almayacağım isimlerden bir tanesi.” ifadelerini kullandı.Jota Silva’nın transfer ihtimaliyle ilgili de konuşan Aydın, “17 milyon euro zorunlu olmayan satın alma opsiyonu varmış. Ama ben hocanın da bu paralara alacağını düşünmüyorum. 5 milyon da olsa alacağını düşünmüyorum.” dedi.Genç oyuncularla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Aydın, Olaitan için “Defansif olarak çok iyi ama ofansif anlamda topu kullanma konusunda sıkıntılar yaşıyor.” yorumunu yaptı. Oyuncunun kadroda yer alması gerektiğini ancak ilk 11 için eksikleri olduğunu belirtti.Mustafa Erhan Hekimoğlu hakkında ise kiralık formülünü öneren Aydın, “İlk 11’de oynayabileceği bir takıma kiralanması lazım.” dedi ve oyuncunun yurt dışında gelişebileceğini ifade etti.Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Konyaspor maçıyla ilgili de konuşan Aydın, “Beşiktaş’ı bir adım önde görüyorum çünkü kendi sahasında oynayacak.” dedi ancak karşılaşmanın zorlu geçeceğini vurguladı:“Konyaspor iyi futbol oynamaya başladı. Zor bir maç. Beşiktaş rahat eler diyemiyorum ama kendi sahasında oynadığı için bir adım önde.”duhuliye.com