Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Sergen Yalçın'dan Orkun Kökçü açıklaması!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yalçın, Orkun Kökçü'nün 6 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğini ancak kendisinin milli futbolcuyu daha ileri bölgelerde görmek istediğini söyledi.“Orkun'u hep öne atmaya çalışıyorum”Orkun Kökçü'nün daha fazla sorumluluk almasını istediğini belirten Sergen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:“Ben geçen sene Orkun'la çok uğraştım. Orkun'u hep öne atmaya çalışıyorum. Orkun 6 numara oynamayı seviyor.Hayır, ben ona dedim ki; ‘Sen 6 oynamayacaksın. Sen 8-10 pozisyon oyuncususun. 6 numarada sana ihtiyacım yok benim. Bana sorun çözecek oyuncu lazım.’”“Bize sorunu çözecek adam lazım”Orkun'un geriden oyun kurarken daha rahat olduğunu ancak hücum bölgesinde sorumluluk üstlenmesi gerektiğini vurgulayan Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:“Orkun'a sorumluluğu çok vermeye çalıştım geçen sene. Çünkü o da çok seviyor 6 numara gibi oynamayı. Niye? Rahat alıyor topu. Hayır, bize sorunu çözecek adam lazım.”Duhuliye.com