Magazin Editor
Magazin Habercisi
İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:MORALE İHTİYACIMIZ VARDISergen Yalçın: "Kazanmak tabii ki güzel. Morale ihtiyacımız vardı. Çocuklar iyi mücadele etti. Goller dışında pozisyonlarımız da vardı. Pozitif bir oyun olduğunu düşünüyorum. İyi bir akşam oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Konsantrasyonlarını bozmuyorlar çünkü biraz hedefsiz kaldık ligde ama çocuklar konsantreydi. İyi bir maç oldu. Tebrik ediyorum hepsini."EL BILAL'IN 1-2 HAFTAYA İHTİYACI VARSergen Yalçın: "El Bilal Toure'nin tam randımanlı olması için 1-2 hafta daha gerekiyor. Bayağı uzun bir sakatlık geçirdi."JOTA SILVA'NIN BUGÜN OYUNDA KALDIĞI SÜREDE PERFORMANSI İYİYDİSergen Yalçın: "Jota bizde kiralık oyuncu, bizim oyuncumuz değil. Başka kiralık oyuncularımız da var. Oyuncuları kullanıyoruz. Sezon sonunda karar vereceğiz. Oyunları kullanıp durumlarını görmek istiyoruz. Bugün itibariyle oyunda kaldığı süredeki performansı iyiydi."LUCESCU BENİM İÇİN ÖENMLİ BİR İSİMDİ, ALLAH RAHMET EYLESİNSergen Yalçın: "Maçtan önce söyledim. Lucescu benim hayatımda çok önemli yeri olan birisi. Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyon olduk. Çok önemli bir insan. Hocalığın yanında çok iyi bir insandı. Bizim diyaloğumuz harikaydı, çok iyi anlaşıyorduk. Allah'tah rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Beşiktaş'ın sembol ismiydi, çok güzel işler yaptı burada. Allah rahmet eylesin."BİRAZ SABIRLI OLUNSergen Yalçın: "Sezon başında göreve başlamak daha mantıklı çünkü kampı ve kadro planlamasını siz yapıyorsunuz. Teknik direktör olarak sezon başlamadan göreve gelmek daha doğru ama büyük camialara kurtarıcı olarak gelinmez. Bu daha çok küme düşme hattındakiler için geçerli olabilir. Burada hedefe oynamak istiyoruz. Taraftarımıza sabrından dolayı teşekkür ediyorum. Zaman lazım dedik, bazı şeylerin değişmesi için süre gerekiyor. Ligdeki pozisyonumuzun normal olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki sene farklı bir yerde olacağız. Planlarımız onun üzerine. Biraz sabırlı olun. Kadro planlamasını, kampı yapalım sonrasını hep beraber göreceğiz."duhuliye.com