Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen Yalçın olmasa bu takım 8. falan olurdu!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
TRT Spor'da Beşiktaş'a dair görüşlerini paylaşan Kaya Çilingiroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte Kaya Çilingiroğlu'nun görüşleri:SERGEN YALÇIN OLMASA BU TAKIM 8. FALAN OLURDUKaya Çilingiroğlu: “Sergen Yalçın’ı kalpten tek destekleyen bir ben kaldım herhalde basın dünyasında. Sergen Yalçın, oynattığı futbol itibarıyla sonuna kadar umut veren bir takım yarattı.Bu elindeki futbol kadrosu başka bir takım forması giyse 8. falan zor olurdu. Bu, Sergen Yalçın’ın becerisidir.Fenerbahçe ve Galatasaray kadrosundan kaç oyuncuyu alıp Beşiktaş takımına koyarsın? En az 7-8 tane. Peki Beşiktaş’tan kaç oyuncuyu alıp Galatasaray ve Fenerbahçe kadrosuna koyabilirsiniz?"BİLDİĞİM KADARIYLA SERGEN YALÇIN VE SERKAN REÇBER 7/8 OYUNCUYLA ANLAŞMIŞ DURUMDAKaya Çilingiroğlu: "Beşiktaş’ın hücumda yaptığı pas organizasyonlarına bir bakın. Beşiktaş takımı baştan sona iyi oynuyor ama Beşiktaş’ta eksik olan şey ‘kalite’. Kalite sana golü getiriyor.Beşiktaş’ın iki kanadı neredeyse çalım atıp adam geçemeden sezonu geçirdi. Yoksa top hep üçüncü bölgede zaten.Beşiktaş’ta bildiğim kadarıyla Sergen Yalçın ve Serkan Reçber 7-8 oyuncuyla anlaşmış durumda. Gelecek transferler bakalım ne olacak.Yapılan transferlere baktığımda, gelecek transferlerin de bunlardan aşağı olmayacağını ve önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacaklarına inanıyorum."RIDVAN YILMAZ SAVUNMA YAPMAYI BİLMİYORKaya Çilingiroğlu: "İskoçya’da oynamış Rıdvan Yılmaz diye bir adamın var. Adam savunma yapmayı bilmiyor. Konya maçını hatırlayın; adamla arasında 2 metre var, git adamla yan yana ol. En kötü düşür orada. Adam geldi, pası verdi, gol oldu. Savunma yapmayı bilmeyen defans oyuncusu mu olur?"duhuliye.com