Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Sergen Yalçın kafasında teknik direktörlüğü bitirmiş”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Spor yorumcusu Barış Yurduseven, teknik direktör Sergen Yalçın hakkında daha önce yaptığı değerlendirmeler nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diledi.Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Yurduseven, Sergen Yalçın konusunda yanıldığını ifade ederek dikkat çeken sözler sarf etti.Barış Yurduseven, “Geçen haftalarda Sergen Yalçın ile ilgili yaptığım açıklamalar nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Yanılmışım, Sergen Yalçın dediğim gibi bir teknik direktör değilmiş. Bunu gösterdi” ifadelerini kullandı.Daha önce deneyimli teknik adama haksızlık yapıldığını düşündüğünü belirten Yurduseven, “Ben Sergen Yalçın’a haksızlık yapıldığını düşünüyordum. Oysaki Sergen Yalçın kafasında teknik direktörlüğü bitirmiş” dedi.Yurduseven ayrıca, Sergen Yalçın’ın yaşanan süreçte beklediğinden daha kırılgan bir yapı sergilediğini belirterek, “Hocanın bu kadar kırılgan olduğunu bilmiyordum” sözleriyle değerlendirmesini tamamladı.Önceki açıklaması ise şöyleydi:" Ne olursa olsun, Sergen Yalçın bu kadar gömülecek, bu kadar yerin dibine sokulacak bir isim değil Beşiktaş’ta. Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın tarihine geçmiş bir isim. Beşiktaş’ın şu an ki başarısızlığının tamamını bir çuvala koyup Sergen Hoca’nın boğazına asmak da doğru bir iş değil. Bu mesajları doğru bulmuyorum. Sergen Yalçın, Gomezli Sosalı bir takımı şampiyon yapmamıştır, Nsakalalı Welintonlu takımı şampiyon yapmıştır. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin o gün kü kadrolarına bakın, o şampiyonluk çok değerlidir. Beşiktaş’ın bugün geldiğimiz konumda derdi ve sorunu asla Sergen Yalçın değildir, ilk 10’a bile giremez. Devre arası yapılan dokunuşlarla Beşiktaş, biraz Beşiktaş’a benzemiştir. Bundan sonra hoca ve yönetim istikrarı ile beraber ancak Beşiktaş bir yerlere gelebilir."Duhuliye.com