Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen Hoca’nın bu dönemki kredisinin bittiğini düşünüyorum...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalınan maçtan sonra Neo Spor'da konuşan Semih Sezerli, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın bu dönem hiç kredisinin kalmadığını savundu.İşte Semih Sezerli'nin görüşleri:BEŞİKTAŞ'TAKİ TÜNELİN UCUNDA IŞIK YOKSemih Sezerli: “Rotasını kaybetmiş bir Beşiktaş vardı bu akşam. Bu sezonun büyük bir bölümünde olduğu gibi… Bu rotayı doğru bir dümenle tekrar güvenli limana çevirecek bir kaptan lazım, bunu kabul etmek lazım.Ben Sergen Hoca’nın dönem kredisinin bittiğini düşünüyorum… Dönem kredisiyle genel krediyi de birbiriyle karıştırmayalım. Bu dönem kredisi bitmiştir Sergen Yalçın Hoca’nın.Daha fazla saygısını yitirmemek, kaybetmemek lazım bu durumun.Çünkü önümüzdeki her kaldığı dakika, her kaldığı saniye Sergen Yalçın, sevenlerini bile; yanıltmaya ve yıpratmaya devam edecek.Ben hep şunu söylüyorum; armanızı merkeze koyun. Armanızı…Armanızın önüne teknik adam geçerse o zaman Sergenciler, Şenolcular, Aliciler ve Veliciler ortaya çıkar. Bu çok yanlış. Beşiktaş’ta hiç böyle bir şey olmaz, olmamalı.Armanız merkezde olsun, buna göre hareket edin. Eğer armayı merkeze koyarsanız teknik adamı önüne koymamış olursunuz. Bu sefer tünelin sonunda ışık var mı yok mu görürsünüz.Beşiktaş’taki tünelin ucunda ışık yok. Beşiktaş Tüneli var ya, Dolmabahçe’ye bağlanan; orası karanlık. Oranın çıkışından Dolmabahçe’ye bağlanamazsınız artık.”duhuliye.com