Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen Hoca o isim için 'Boşa vakit kaybı' diyor...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetim, milli arada bir araya gelerek yeni sezonun yol haritasını çizmeye hazırlanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların transfer önceliklerini ve kadro planlamasına dair çarpıcı detayları paylaştı."Onana Gitti Kardeşim!"Kiralıktan dönecek oyuncular arasında en çok merak edilen isim olan Jean Onana için kapılar tamamen kapandı. Sarıdağ, oyuncunun performansını sert bir dille eleştirerek şunları söyledi:"Onana gitti kardeşim. Adam 26 yaşında, kiralık gittiği Cenova'da toplam 36 dakika oynamış. Beşiktaş'ta kalma ihtimali sıfır. Kampa da götürülmüyor, Sergen Hoca 'boşa vakit kaybı' diyor zaten. Bütün dünyayı futbolcu olduğuna inandırdığı için kendisini tebrik ediyorum."Orta Sahaya "Isıran" TakviyeBeşiktaş’ın orta saha kurgusunda köklü bir değişikliğe gideceğini belirten Sarıdağ, taraftarın özlediği profili tarif etti:"Orta sahaya yere yatmayan bir Torreira arıyorlar. Beşiktaş'ta yere yatan adam sakatlık gösteriyordur. Eskiden Medel vardı, Atiba, Josef, Veli Kavlak vardı. Orayı ısıran mutlaka bir adam olmalı. Planlar; iki orta saha, iki kanat, bir kaleci, bir sol bek ve bir sol stoper üzerine kurulu."Forvet Hattı: Lewandowski mi, Sörloth mu?Dünya yıldızlarının isminin Beşiktaş ile anılmasını değerlendiren Sarıdağ, maliyet ve verimlilik vurgusu yaptı:"Lewandowski’yi yabancı basın yazıyor ama 38 yaşındaki bir adamın iki yıllık paketi 40-50 milyon Euro’ya mal olacaksa, bir daha para kazanma ihtimalin yoksa bilmiyorum... Ben Lewandowski’den önce Sörloth daha sıcak derim. Ama bonservisine 30-35 milyon Euro isterler. Yönetim, geldiğinde isim olarak da camiada saygı uyandıracak bir santrafor üzerinde duruyor.""Siber İstihbarat Birimi Kurulmalı"Sosyal medyada futbolculara ve ailelerine yönelik tepkilere değinen Sarıdağ, yönetime ilginç bir öneride bulundu:"Futbolcuların eşlerine küfür edenler, bu adamları yerden yere vuranlar başka takım taraftarları tarafından yönlendiriliyor. Serdal Adalı yönetimi acil bir birim kurmalı: Siber İstihbarat. Emniyetle iş birliği yapıp bu IP’leri takip etmeliler. Beşiktaş'ın santraforunu Beşiktaşlı olmayanlar hedef alıyor."Mali Disiplin ve "Savaş Ekonomisi"Bankalar Birliği ve kulübün nakit akışı hakkında yönetimin temkinli davrandığını belirten Sarıdağ, dünya gündemine dikkat çekti:"Beşiktaş şu an savaş ekonomisi modelini kurguluyor. Dünya şu an normal bir yer değil. Yarın öbür dünyada bir kriz çıksa, UEFA yine 'topçunun parasını öde' diyecek. Yönetim haklı olarak nakit parayı elinde tutmaya çalışıyor. Transferde de olası bir krizde satıp para kazanabileceğin oyuncular alınmalı."Serdar Sarıdağ'a Göre Kadroda Beklenen Diğer Hamleler:Kanatlar: Cerny’yi yedekleyecek bir sağ açık ve ilk 11 için güçlü bir sol açık alınacak.Savunma: Agbadou’nun yanına veya yerine sol ayaklı bir stoper ve sol bek takviyesi yapılacak.Kaleci: Ersin Destanoğlu'nun durumuna göre Altay Bayındır ismi birinci kaleci adayı olarak masada. Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..