Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen hoca neden tercih etmiyor, anlayamıyorum''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mustafa Demirtaş, youtube kanalında Beşiktaş ile ilgili görüşlerini paylaştı.Sergen Yalçın'ın Jota Silva'ya neden şans vermediğini sorgulan Mustafa Demirtaş şunları söyledi:ACABA SATIN ALMA OPSİYONU DEVREYE GİRMESİN DİYE Mİ KULLANILMIYOR?Mustafa Demirtaş: "Beşiktaş’ın maçın bir bölümünde kenarları tazeleme ihtiyacı gayet doğaldı ve bunu yapmaları da doğruydu. Rashica ile Cengiz oyuna girdi. Jota Silva'yı ise ben artık sorgulamıyorum. Bu tarz maçlarda kesinlikle daha çok tercih edilmesi gereken isim. Herhalde başka bir sebebi var, oynadığı anda devreye girecek bir satın alma opsiyonu olduğunu düşünüyorum. Sergen hoca neden tercih etmiyor, anlayamıyorum."PERFORMANSIJota Silva, bu sezon tüm kulvarlarda toplam 17 kez Beşiktaş forması giydi. Portekizli futbolcu bu maçlarda toplam 461 dakika sahada kalırken 3 gol kaydetti.SON SEKİZ MAÇTA SADECE 2 DAKİKA OYNATILDI!Jota Silva maç kadrosunda olduğu son 8 resmi maçta 2 defa oyuna girip sadece 2 dakika sahada kalabildi.SATIN ALMA OPSİYONU 17 MİLYON EUROBeşiktaş'ın sezon başında Nottingham Forest'tan kiraladığı Jota Silva'nın satın alma opsiyonu 17 milyon euro olarak açıklanmıştı.duhuliye.com