Magazin Editor
Magazin Habercisi
GÜNTEKİN ONAY: SERGEN HOCA 4.’LÜĞE NEDEN RAZI OLDU ANLAMADIMBeşiktaş son 4 haftada 8 puan kaybetti. Şu anda bırakın üçüncülüğü, bu maçları kazansa ikincilik için dahi kuvvetli bir adaydı. Ben Sergen Yalçın’ın neden bu kadar kolay dördüncülüğe razı olduğunu anlayamıyorum. Karagümrük maçındaki oyun son haftalarda izlediğimiz Konya’ya kupa yarı finalinde tur atlamak için asla yetmez. Sergen hoca ayrıca formayı da adaletli dağıtmıyor ve ön yargılı yaklaşıyor. Trabzonspor kazanırken de çok zorlanıyordu. Yavaş oynayan takım hüviyetinden bir türlü sıyrılamadılar. Son 3 maçta yaşanan puan kayıpları daha önceki haftalarda da yaşanabilirdi ancak bir şekilde kazanıyorlardı. Alt sıralarda ise bu hafta iki kritik maç var... Kayseri-Eyüp ve Karagümrük-Gençlerbirliği maçları çok belirleyici olacak. Gençlerbirliği kazanırsa lige tutunur, ama gerek Kayseri gerekse de Eyüpspor’un bu hafta kazanmaları ve Karagümrük’ün Beşiktaş karşısındaki iyi oyunu son 3 haftanın alt taraf için zorlu geçeceğinin göstergesi. Kimse pes etmiş değil.UĞUR MELEKE: TRABZONSPOR VE BEŞiKTAŞ’TAKi DÜŞÜŞE ÇOK ŞAŞIRDIMSüper Lig’de özellikle son iki haftadır bazı takımlarda keskin düşüşler var. Hedefsizler ve hedefliler olarak ikiye ayrıldı sanki lig. Bu hafta Eyüp Antep’i, Gençlerbirliği Kocaeli’yi, Kayseri Rize’yi yendiler ve 28-28-26 puanlara çıktılar. Alt grubun kaderini son haftalarda maalesef doğal performanslar değil, hedefsiz takımlar belirliyor Süper Lig’de. Ben üst grupta da doğrusu Trabzonspor ve Beşiktaş’ın özellikle ilk devrelerdeki düşük tutkularına şaşırdım. Özellikle Trabzonspor kazansa ikinci basamağa çıkacaktı ve Şampiyonlar Ligi biletine talip olacaktı.MEHMET ARSLAN: GENÇLERBiRLiĞi’NiN ŞANSI YÜKSEK ANTALYA VE EYÜP’ÜN iŞLERi ZORHer hafta yazdığımı tekrarlayayım; ligi ikinci sırada bitirebilir mi bilmem ama eldeki kadro ve olanaklara bakarsanız, bu sezonun en başarılı takımı Trabzonspor, hocası da Fatih Tekke’dir. Beşiktaş, köklü bir değişim sürecinde. Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu sabır gösterebilirse Sergen Yalçın bu değişim ve gelişimi hayata geçirecek bilgi ve deneyime sahip. Gençlerbirliği kümede kalma konusunda bana göre en şanslı takım. Son sıradaki Karagümrük’ün ardından Antalya ve Eyüp küme düşmeye en güçlü iki aday takım olarak görüyorum.FIRAT AYDINUS: SEZON BiTiMi FOTO-FiNiŞ ŞEKLiNDE BiR SIRALAMA GÖREBiLiRiZZaten sezonun sonlarına doğru ikram ve ikramları reddetme haftalarını yaşadık. Son üç haftaya girdiğimizde puan tablosunun tepesinde ikinci ve üçüncü basamaklarda hangi takımların yer alacağı konusu özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle çok önem teşkil etti. Ligin alt sıralarında ise daha karmaşık ve dramatik bir fotoğraf mevcut. Özellikle düşecek üç takımın ikisini belirlemede son üç haftaya girdik. Sezon bittiğinde foto-finiş şeklinde bir sonuç görebiliriz.Kaynak Hürriyet