Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serenay Sarıkaya: Hakkımda bilinen yanlışları dinlerken ben…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yaz mevsimine Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla damga vuran ve teknedeki romantik pozlarıyla uzun sure magazin gundemini meşgul eden Serenay Sarıkaya, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları ile hakkında cıkan haberlere olan tepkisini gosteriyor. Yılmaz ile olan ilişkisini bitirdiğine dair cıkan haberlerde bir sure sessizliğini koruyan ve sonrasında da “Yahu bir insanın bu kadar da ustune gelinmez ki! Ustelik sonu gelmiyor, bitmiyor. Ne kolay oldu iftira atmak, sınır, etik, ahlak bilmeden saldırmak. Ben de bir insanım.” sozleriyle tepkisini ortaya koyan Serenay Sarıkaya, bu defa cok daha sade bir paylaşım yaptı.
serenay-sarikaya-hakkimda-bilinen-yanlislari-dinlerken-ben-5f58809aed7a3.jpg
Gun batımı manzarasına karşı cekilen fotoğraflarını paylaşan Serenay Sarıkaya “Anlat anlat heyecanlı oluyor” notunu duştu.
Sarıkaya tatile devam ederken, fotoğraf paylaşımları yapmaya da devam ediyor. Guzel oyuncu son paylaşımında yazdığı not ile dikkat cekti.
serenay-sarikaya-hakkimda-bilinen-yanlislari-dinlerken-ben-5f58809b42a83.jpg
Gun batımına karşı cekilmiş pozlarını paylaşan Sarıkaya'nın altına duştuğu not dikkatlerden kacmadı.
Sarıkaya paylaşımına ” Anlat anlat heyecanlı oluyor… Hakkımda bilinen yanlışları dinlerken ben” notunu duştu.
serenay-sarikaya-hakkimda-bilinen-yanlislari-dinlerken-ben-5f58809b8358c.jpg

İLGİLİ HABERCem Yılmaz, sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı evinde ziyaret etti

Son guncelleme: 09:32 - 09.09.2020