Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları yanıtlamadı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serenay Sarıkaya, yuzu olduğu markanın tanıtım lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, Bergen filmi icin, Bergen'in yaşadığı yeri ziyaret edeceğini soyledi. Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları ise yanıtlamak istemedi...

Serenay Sarıkaya uc yıldır, Head & Shoulders markasının yuzu. Markanın yeni urun tanıtım lansmanında basın mensupları ile sohbet eden Sarıkaya, Alice Muzikali ve Bergen filminden konuşurken, konu Cem Yılmaz’a gelince, soruları yanıtlamadı.
serenay-sarikaya-cem-yilmaz-ile-ilgili-sorulari-yanitlamadi-5e68e6ca52589.jpg

Alice Muzikali’ne devam eden Sarıkaya, Bergen filmi icin calışmalara başladığını, Bergen’in yaşadığı yere gideceğini soyledi: “Yaşadığı yeri ziyaret edip, ailesiyle goruşme fırsatım olacak. Henuz o aşamaya gelmedik, şan derslerine başladım.”
serenay-sarikaya-cem-yilmaz-ile-ilgili-sorulari-yanitlamadi-5e68e6cbb65c9.jpg

Projenin hakkını vermek istediğini belirten Sarıkaya, muhabirlerin ‘Kucucuğum’ şarkısını hatırlatarak Cem Yılmaz’ı sormasına ise “Ekip arkadşlarıma haksızlık olmasın. Burada başka amac icin beraberiz, işin onune gecsin istemem” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.
serenay-sarikaya-cem-yilmaz-ile-ilgili-sorulari-yanitlamadi-5e68e6cc55ea5.jpg

İLGİLİ HABERCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez birlikte roportaj verdi