Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Serenay Sarıkaya onceki gun Kuruceşme'de bir kafedeydi. Yemek yerken bir yandan da senaryo okuyan Sarıkaya, mekandan elinde kahveyle ayrıldı. Bergen’i canlandırmak icin uzun suredir calışmalar yapan Serenay Sarıkaya’nın corona virusu yuzunden projesi ertelenmişti. Alice Muzikali de belirsizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, “Butun işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an calışamıyoruz. Hayatın normale donmesini bekliyoruz” acıklamasını yapmıştı.
“HER GUN SİZİNLEYİM”
Onceki gun Kuruceşme’de bir kafede goruntulenen oyuncu, yemek yerken bir yandan da senaryo okudu.
(FOTO: SOZCU)
Elinde kahve ile mekandan ayrılan Sarıkaya muhabirleri gorunce, “Ya her gun sizinleyim. Uc gundur beni cekiyorsunuz” diyerek takıldı.
(FOTO: SOZCU)
”Senaryo mu okuyordunuz? Yeni projemi var? sorularına ise, “Daha dun konuştuk. Her gun sizinle ne yapacağız? Birkac gun beni cekmeyin, sonra bir daha sorun aynı şeyleri konuşuruz tekrar” diyerek uzaklaştı.
Son guncelleme: 09:08 - 17.09.2020
“HER GUN SİZİNLEYİM”
Onceki gun Kuruceşme’de bir kafede goruntulenen oyuncu, yemek yerken bir yandan da senaryo okudu.
Elinde kahve ile mekandan ayrılan Sarıkaya muhabirleri gorunce, “Ya her gun sizinleyim. Uc gundur beni cekiyorsunuz” diyerek takıldı.
”Senaryo mu okuyordunuz? Yeni projemi var? sorularına ise, “Daha dun konuştuk. Her gun sizinle ne yapacağız? Birkac gun beni cekmeyin, sonra bir daha sorun aynı şeyleri konuşuruz tekrar” diyerek uzaklaştı.
Son guncelleme: 09:08 - 17.09.2020