Magazin Editor
Magazin Habercisi
Yeşilcam yıldızlarından Enis Fosforoğlu'nun kızı oyuncu Seren Fosforoğlu, iş insanı sevgilisi Kaan Onal ile evlendi. Gecen sene hayatını kaybeden usta oyuncu Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, bir bucuk yıldır birlikte olduğu Kaan Onal ile sade bir torenle evlendi.
Fosforoğlu’nun nikah şahitliğini Cicek Dilligil ve Bora Oztoprak yaptı. Kaan Onal’ın şahitleri ise avukat Ali Elbeyoğlu ve psikolog eşi Seliyha Elbeyoğlu oldu.
Fosforoğlu’nu oyuncu arkadaşları Seren Gorguzel ve Billur Kalkavan gibi isimler yalnız bırakmadı.
“HOŞ GELDİN YENİ HAYATIM”
İlk eşinden Nil adında bir kızı olan Seren Fosforoğlu, mutluluğunu şu sozlerle ifade etti:
* Bugunden itibaren yeni bir hayat başlıyor. Aşkla… Bu guzel gunumde yanımda olan dostlarıma, teşekkur ederim. Şu hayatta en guzel şey insan biriktirmiş olabilmek. Ben de bunu başarmışım. Mutluluğu paylaşmak temiz yurek ister.
* Ne mutlu bana guzel insanlarla cevrili hayatım. Benim ayrılmaz parcam kızımla beni kucaklayan, anneliğimle beni seven aşkla bağlı olduğum ozel biri var artık hayatımda. Sırtımı yaslayacağım, ‘İyi ki var’ diyeceğim. Hoş geldin yeni hayatım. Huzurla…
Son guncelleme: 09:29 - 14.09.2020
Fosforoğlu’nun nikah şahitliğini Cicek Dilligil ve Bora Oztoprak yaptı. Kaan Onal’ın şahitleri ise avukat Ali Elbeyoğlu ve psikolog eşi Seliyha Elbeyoğlu oldu.
“HOŞ GELDİN YENİ HAYATIM”
İlk eşinden Nil adında bir kızı olan Seren Fosforoğlu, mutluluğunu şu sozlerle ifade etti:
* Bugunden itibaren yeni bir hayat başlıyor. Aşkla… Bu guzel gunumde yanımda olan dostlarıma, teşekkur ederim. Şu hayatta en guzel şey insan biriktirmiş olabilmek. Ben de bunu başarmışım. Mutluluğu paylaşmak temiz yurek ister.
Son guncelleme: 09:29 - 14.09.2020