Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu olarak başladığı kariyerinde muzik eğitimi almak uzere yurt dışına cıkan ve burada yaptığı calışmalarla kariyerinde yeni basamaklar tırmanan Serel Yereli, sosyal medya hesabından İzmir'in duşman işgalinden kurtuluşu olan 9 Eylul'u kutladı ve dikkat cekici satırlar paylaştı. Yurt dışına cıktığından bu yana son derece dikkat ceken paylaşımlarda bulunan ve kimi zaman bu paylaşımlarıyla magazin sayfalarında haber olmayı da başaran Serel Yereli, bu defa doğduğu topraklara olan minnetini gosterdi.
Memleketi İzmir’in duşman işgalinden kurtulduğu gun olan 9 Eylul’u pas gecmeyen Yereli, henuz minik bir kızken cekilmiş karesini hesabından paylaştı ve altına da gune dair onemli ifadeler yazdı.
Serel Yereli sosyal medya mesajında cocukluk fotoğrafına yer verdi.
İşte Serel Yereli’nin 9 Eylul mesajı:
*Showbusiness hayatıma İzmirspor cheerleaderi olarak başlamanın aşırı haklı gururu…. Uğruna savaşacağım tek parsel! Kökümün kökünün kökü.
* Denizinin tuz seviyesine, halkının sıcaklığına, cana yakınlığına, rahatlığına, samimiyetine, havasının guzelliğine, toprağına , ozgurluğune, zeytin dalına, ailemi ailem, beni ben yapan mentalitesine ve her şeyden once karakterine aşığım İzmirim. 9 Eylulumuz kutlu olsun!
Yereli, İzmir’e duyduğu sevginin ne kadar buyuk olduğunu cocukluk fotoğrafları ile gosterdi.
*“ Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın basamayacağı kutsal bir topraktır “ M.Kemal Atatürk – o ayaklar kapımıza dayanır yine de bastırtmayız, dunyanın en guzel şehri! İyi ki bizi sectin, dunyanın en guzel cocukluğunu yaşadık.
İLGİLİ HABERSerel Yereli: Cıplak, giyinik... canım nasıl isterse!
Memleketi İzmir’in duşman işgalinden kurtulduğu gun olan 9 Eylul’u pas gecmeyen Yereli, henuz minik bir kızken cekilmiş karesini hesabından paylaştı ve altına da gune dair onemli ifadeler yazdı.
İşte Serel Yereli’nin 9 Eylul mesajı:
*Showbusiness hayatıma İzmirspor cheerleaderi olarak başlamanın aşırı haklı gururu…. Uğruna savaşacağım tek parsel! Kökümün kökünün kökü.
* Denizinin tuz seviyesine, halkının sıcaklığına, cana yakınlığına, rahatlığına, samimiyetine, havasının guzelliğine, toprağına , ozgurluğune, zeytin dalına, ailemi ailem, beni ben yapan mentalitesine ve her şeyden once karakterine aşığım İzmirim. 9 Eylulumuz kutlu olsun!
*“ Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın basamayacağı kutsal bir topraktır “ M.Kemal Atatürk – o ayaklar kapımıza dayanır yine de bastırtmayız, dunyanın en guzel şehri! İyi ki bizi sectin, dunyanın en guzel cocukluğunu yaşadık.
İLGİLİ HABERSerel Yereli: Cıplak, giyinik... canım nasıl isterse!