Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serdar Ortac, yıllar sonra anlattı: İş teklif eden Acun'a eğlence kulubune gel dedim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Koronavirus salgını nedeniyle evinde karantinada olan şarkıcı Serdar Ortac, sosyal medya uzerinden bir radyo programına konuk oldu. 3-4 sene once kendisine jurilik teklif eden Ilıcalı'ya "Reina'dayım gel" dediği icin telefonun yuzune kapatıldığını soyledi.
[h=3]YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ[/h] O Ses Turkiye'de juriliği kacırdığını soyleyen Ortac "Ben televizyonculuk yaparken her gun birinci oluyorduk. Şu an ki Survivor gibi… Televizyonculuk değişti. Diziler patladı. Yine program yapmak istiyorum. 3-4 sene once Acun arayıp 'O Ses Turkiye diye yarışma yapıyorum. Kesin juri olman lazım. Kenan Doğulu'yu da aradım' dedi. Ben de 'Reina'dayım gel abi konuşalım' dedim. Acun da; 'Ben sana iş konuşalım diyorum sen beni Reina'ya cağırıyorsun' diye sinirlenip yuzume kapadı telefonu. O Ses Turkiye oyle kactı" dedi. Şarkıcı bu hikayesini kahkaha atarak anlattı.
serdar-ortac-yillar-sonra-anlatti-is-teklif-eden-acun-a-eglence-kulubune-gel-dedim-diye-telefonu-yuzume-kapatti-5ecae7c6e42f3.jpg