Magazin Editor
Magazin Habercisi
Serdar Ortaç, Seçil Gür ile barışıp barışmadığına dair sorulara kafa karıştırıcı bir yanıt verdi. Unlu popcu Serdar Ortac ve eski sevgilisi Secil Gur geride bıraktığımız gun İstinyePark’da goruntulendi. Eski eşi Chloe’den boşandıktan sonra aşk yaşamaya başlayan ancak kısa surede ilişkilerini sonlandıran cift, onceki gun akşam saatlerinde birlikte goruntulendi.
Gazetecilerin goruntulemesi sonrası Secil Gur kameralardan uzaklaşmak isterken, Ortac muhabirlerin sorularını yanıtlamayı tercih etti.
Gazetecilerin, “Sizi tekrar bir arada gormek ne guzel” demesi uzerine gulumseyen Ortac, “Arkadaşlar aslında biz hic ayrılmamıştık ki, sadece ben bir salaklık yapmıştım ve ozur diledim. Secil de beni affetti” dedi.
‘EN İYİ ARKADAŞIM’
Bunun uzerine “O zaman ilişkiniz kaldığı yerden devam ediyor, oyle mi?” şeklinde soru yonelten muhabirler kafa karıştıran bir cevap aldılar. Ortac, bu soruyu şoyle yanıtladı:
“Secil benim her şeyim, yani en iyi arkadaşım alsında.”
İLGİLİ HABERSerdar Ortac: 'Eski Serdar'a 'Allah belanı versin' derdim'
Gazetecilerin goruntulemesi sonrası Secil Gur kameralardan uzaklaşmak isterken, Ortac muhabirlerin sorularını yanıtlamayı tercih etti.
Gazetecilerin, “Sizi tekrar bir arada gormek ne guzel” demesi uzerine gulumseyen Ortac, “Arkadaşlar aslında biz hic ayrılmamıştık ki, sadece ben bir salaklık yapmıştım ve ozur diledim. Secil de beni affetti” dedi.
‘EN İYİ ARKADAŞIM’
Bunun uzerine “O zaman ilişkiniz kaldığı yerden devam ediyor, oyle mi?” şeklinde soru yonelten muhabirler kafa karıştıran bir cevap aldılar. Ortac, bu soruyu şoyle yanıtladı:
“Secil benim her şeyim, yani en iyi arkadaşım alsında.”
İLGİLİ HABERSerdar Ortac: 'Eski Serdar'a 'Allah belanı versin' derdim'