Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serdar Ortac: Evlilikten yeni cıktığım icin şu an…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Chloe Loughnan ile olan evliliğini bitirdikten birkac ay sonra şarkıcı Secil Gur ile yeni bir aşka yelken acan şarkıcı Serdar Ortac'ın bu ilişkisi sadece 1,5 ay surmuş ve ikili Mart ayında ayrılık kararı almıştı. Serdar Ortac ve Secil Gur, Ağustos ayının ilk gunlerinde yeniden bir araya geldi. Yeniden bir araya gelmeleri sonrasında muhabirlerin karşısında mutluluk tablosu cizen ciftten Serdar Ortac onceki gun Bebek’te bisiklete binerken goruntulendi.
Sporunu aksatmamak adına gundelik hayatının onemli bir kısmında bisikletle işlerini halletmeye calışan Serdar Ortac karşısında muhabirleri gorunce kısa bir mola verdi ve onların sorularını yanıtladı.
Ortac, bir konserinde kendisini dinlemeye gelen sevgilisi Secil Gur ve annesi icin “Gelin kaynana yan yana” ifadesini kullanmıştı.
Gazetecilerin bu sozlerini hatırlatması uzerine Ortac, “Annem Secil'i cok sever. Onun icin ben de oyle dedim. Evlilikten yeni cıktım onun icin şu an evlilik gibi bir duşuncemiz yok“ dedi.
serdar-ortac-evlilikten-yeni-ciktigim-icin-su-an-5f4a37003ef6c.jpg

İLGİLİ HABERSecil Gur: Affettim adamı