Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı Serdar Ortac, onceki gun Emirgan'da objektiflere yansıdı. Ortac, corona virusu nedeniyle işlerinin akmasına isyan etti. Gectiğimiz gunlerde sevgilisi Secil Gur ile ilişkilerine son veren Serdar Ortac onceki gun Emirgan'da bisiklet turu atarken goruntulendi. Ayakustu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortac, “Bu donemde evde yalnız nasıl zaman geciyor?” sorusuna “Bir şekilde geciyor pek bir şey yapmıyorum” cevabını verdi.
“ODEME YAPAMIYORUM”
Bu zamanda uretim yapamadığını soyleyen Ortac, muhabirlerin “Borclarınızı odeye biliyor musunuz?” sorusuna ise “Cok zor abi, odeme yapamıyorum. Gercekten cok zor. “ diyerek ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını belirtti.
İLGİLİ HABERSerdar Ortac vasiyetini acıkladı! 30 milyon TL'lik evini onlara bırakacak
“ODEME YAPAMIYORUM”
Bu zamanda uretim yapamadığını soyleyen Ortac, muhabirlerin “Borclarınızı odeye biliyor musunuz?” sorusuna ise “Cok zor abi, odeme yapamıyorum. Gercekten cok zor. “ diyerek ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını belirtti.
İLGİLİ HABERSerdar Ortac vasiyetini acıkladı! 30 milyon TL'lik evini onlara bırakacak