Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''Serdal başkan 'Ligler ertelensin' demekte haklı ama...”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
“Serdal Başkan transfer sürecinde başarılı oldu”Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'yı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Nihat Kahveci, kulübün sezon başından bu yana önemli bir gelişim gösterdiğini ifade etti.Kahveci, “Öncelikle Serdal Başkanı tekrardan tebrik edelim. Yeni bir yönetim kurulu oluşturdu. Bu sezonun başından itibaren bugüne kadar gelen süreçte teknik direktöründen sportif direktörüne, Serdal Başkan'ın transfer sürecinde göstermiş olduğu başarı, sahanın içindeki Beşiktaş'ın futbolu... Evet, son maçı Amed deplasmanında kaybetti. Bu arada Amed çok iyi oynadı, o deplasman zor. Beşiktaş'ta işler yolunda. Marsilya galibiyeti...” ifadelerini kullandı.“Beşiktaş taraftarlarına umut veren açıklamalar yaptı”Serdal Adalı'nın tek aday olarak girdiği seçimden güçlü bir yönetimle çıktığını belirten Kahveci, şu değerlendirmede bulundu:“Başkan da tek aday olarak seçime girdi. Zaten kazanacağı belliydi ama oradan güçlü bir yönetimle tekrardan çıktı. İlerisi için Beşiktaş taraftarlarına umut veren açıklamalar yaptı.”“Milli maçlarda futbol izleyemedik, ligler başlasın!”Milli takımın son karşılaşmalardaki performansını eleştiren Kahveci, liglerin ertelenmesine sıcak bakmadığını dile getirdi.“Başkana katılmayacağım konu, biraz da ironi olarak cevap veriyorum, liglere ara vermeyelim. Biz zaten milli takımla futbol izleyelim dedik, futbol izleyemedik. Biz futbolu özledik abi. Dört tane milli maçta oynanan oyun gücünü gördükten sonra ben futbolu özlediğim için ligler yarın akşam başlasın. Futbola bir dönelim, güzel goller izleyelim, güzel performanslar görelim diyorum. O yüzden ara vermeyelim.”“Bu kadar kaosun olduğu ortamda lige nasıl başlayacağız?”Türk futbolunda yaşanan soruşturmalar ve hakem krizine de değinen Kahveci, Serdal Adalı'nın liglerin ertelenmesi yönündeki yaklaşımının gerekçelerini anlayabildiğini belirtti.“MHK Başkanı içeride. Senin derbileri verdiğin hakem içeride. Birçok kişiyle ilgili ithamlar var. Daha neyin ne olacağı belli olmayan bir ortamda lige nasıl başlayacağız, diyor haklı bir şekilde.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026