Magazin Editor
Magazin Habercisi
Serdal Adalı: "Bazı transferlerde önemli bonservis ödemeleri yaptık, doğrudur. Sportif başarı için gerektiğinde yine yapacağız. Mali koşullarını, vadelendirmelerini Beşiktaş için en uygun şartlarda yapacağız. Mümkün olduğu kadar uzatıyoruz zaten. Gerekirse Beşiktaş'a yine kendi kaynaklarımızla kasa kolaylığı sağlayacağız. İlerleyen dönemde yine toplam yükümlülükte artış yazacaksınız. Önemli olan şu, bizim aldığımız hiçbir oyuncu Beşiktaş'a zarara sokmayacak. Bir oyuncumuzla yollarımızı ayırıyorsak o oyuncu Beşiktaş'a, yabancı futbolculardan bahsediyorum, mutlaka bonservis kazandıracak. Bunu 1.5 senede gördük zaten. Bizim dönemimizde transfer edilen her oyuncuyu da aldığımız transfer bedelinin daha üzerinde bir bonservisle gönderdik. Bunun dışında kadromuzda Beşiktaş'ın istediği zaman bonservis geliri elde edeceği oyuncular kazandırdık, kazandıracağız. Yıllarca tek bir kuruş bonservis geliri elde edemeyen Beşiktaş'a, Denetim Kurulu olarak bu açıdan yaklaşmanızı rica ediyorum. Bugün elimizde istediğimiz zaman transfer geliri elde edeceğimiz birçok oyuncumuz var. Orkun Kökçü, Agbadou, Murillo, Oh, Djalo, Cerny, Ndidi... Diğer tüm oyuncularımız çok değerli, hepsinin piyasası var, hepsinin talibi var. Ancak oyuncularımızı satmak gibi bir niyetimiz yok. İçlerinde futbol hayatının sonuna gelmiş, kıyak emekli edilmiş hiçbir oyuncumuz yok."Duhuliye.com