Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serdal Adalı’dan TFF ve MHK’ya sert sözler!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların Alanyaspor maçında yaşanan hakem kararlarına tepki gösteren Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) sert sözlerle eleştirdi.MHK Başkanı’nın görevde kaldığı sürece Türk futbolunda sorunların devam edeceğini savunan Adalı, “Bu MHK başkanı burada durduğu müddetçe maalesef Türk futbolu 1 adım daha... TFF'nin yaptığı güzel işleri de gölgeliyor maalesef. Yapılan güzel işleri dile getirmemizi de engelliyor.” ifadelerini kullandı.“Geçen hafta Fenerbahçe, bu hafta biz”Hakem kararlarının yalnızca Beşiktaş'ı değil, Türk futbolunun tamamını ilgilendiren bir sorun haline geldiğini belirten Adalı, “Geçen hafta Fenerbahçe yaşadı, bu hafta biz yaşadık. Önümüzdeki hafta başka birileri yaşayacak.” dedi.Son iki yıldır hakem kadrosunun yenilendiğinin ve eğitim çalışmalarının yapıldığının söylendiğini hatırlatan Adalı, mevcut MHK yönetiminin değişmesi gerektiğini savundu.Adalı, “Bu şahıs orada durduğu müddetçe değişen hiçbir şey olmayacak. Çünkü zihniyet değişmiyor.” şeklinde konuştu.“İyi niyet aramam”Geçtiğimiz sezonki kupa maçında yaşanan hakem tartışmalarına da değinen Serdal Adalı, bu haftaki karşılaşmaya atanan hakem konusunda da sert ifadeler kullandı.Adalı, “İyi niyet falan yok. Öyle olması gerekiyordu falan, keşke bizim içerideki maçımıza verseydiniz, orada yapsaydı bu rezillikleri, özellikle VAR'daki arkadaşlar.” dedi.VAR kararlarına özellikle tepki gösteren Adalı, “Tokadı görüp hakemi çağırmayacaksan iyi niyet aramam.” ifadelerini kullandı.“En az 35 başkan aradı”Yaşanan hakem problemleri nedeniyle farklı liglerden çok sayıda kulüp başkanının kendisini aradığını açıklayan Adalı, “Süper Lig'den, 1. Lig'den, 2. Lig'den en az 35 başkan aradı. Alt liglerde de rezillikler var. Oraya da bakmak lazım.” diye konuştu.Adalı, TFF yönetiminin MHK Başkanı konusunda adım atamadığını düşündüğünü belirterek, “Bugün itibarıyla inandığım şey TFF Başkanı da TFF Yönetim Kurulu da bu adamla ilgili bir şey yapamıyorlar, buna inandım artık.” dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyecekTFF ve MHK’dan beklediği adımın gelmemesi halinde konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taşıyacağını açıklayan Adalı, “Bu saatten sonra derdimizi anlatacağımız tek bir şahıs kaldı. Randevu isteyeceğim, Sayın Cumhurbaşkanımız'a arz edeceğim bu hakem konularını.” ifadelerini kullandı.Adalı ayrıca, “TFF, MHK başkanını görevden alamıyor. Anladığım bu. Türkçesi bu. Öyle görünüyor.” sözleriyle TFF yönetimine yönelik tepkisini sürdürdü.“Beşiktaş ile ilgili alıp veremediği bir şey var”MHK Başkanı ve ekibinin hakem atamalarında yeterli hakimiyete sahip olmadığını savunan Adalı, söz konusu hakemin Beşiktaş maçına atanmasına da tepki gösterdi.Adalı, “İyi insan falan olabilir ama bu işi beceremiyor. MHK'nin altında çalışan ekip, onlara da hakim değil. Önüne geliyor liste, veriyor. Hakim değil çünkü konuya.” dedi.Başkan Adalı, sözlerini daha da sertleştirerek, “Beşiktaş ile ilgili alıp veremediği bir şey var. Beşiktaş'ın da alıp veremeyeceği durum ortaya çıkar o zaman.” ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'ye yabancı VAR çağrısıSerdal Adalı, Fenerbahçe'nin de destek vermesi halinde yabancı VAR hakemi talebinde bulunacaklarını açıkladı.Adalı, “Fenerbahçe tarafı bizimle aynı şeyi düşünüyorsa yabancı VAR talebi olur, geçen haftaki rezilliği yaşamamış oluruz.” dedi.VAR hakeminin pozisyonu görmesine rağmen müdahale etmemesine dikkat çeken Adalı, “Hakem de görmeyebilir, iyi niyetle anlayalım ama VAR'da, gözünün önünde! Tokadı görüp hakemi çağırmayacaksan iyi niyet aramam.” ifadelerini kullandı.Beşiktaş Başkanı, “TFF'ye söyledim, Fenerbahçe de ‘evet’ derse yabancı VAR talebimiz var.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026