Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Serdal Adalı’dan basketbol takımı açıklaması!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serdal Adalı, yeni kurulan takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirtirken Başantrenör Dusan Alimpijevic ve ekibine duyduğu güvenin altını çizdi.Takımın büyük ölçüde yenilendiğine dikkat çeken Adalı, son karşılaşmada ortaya konan basketboldan memnun kaldığını ifade etti.“Takım olmak için süreye ihtiyaç var”Serdal Adalı, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Orada yeni bir takım kuruldu. Geçen seneki takımdan bir kişiyi, iki kişiyi sahada görüyorsunuz. Takım olmak için süreye ihtiyaç var, o da hocanın görevi.Dusan o konuda inanılmaz başarılı. Italiano’ya ‘Kimi istiyorsan alacağız’ dedik. Aynısını Dusan’a da söyledim bu sene. ‘İşinize hiç karışmayacağım, kimi istiyorsanız alalım’ dedim.Bana göre takım, kötü basketbolcu topluluğu değil ama biraz süreye ihtiyaç var. Son maçta takımı beğendim. Kaybetti ama beğendim.”“Arzu ettiğimiz basketbol takımını göreceğiz”Basketbol şubesinde istikrardan yana olduklarını vurgulayan Adalı, Alimpijevic yönetimindeki takımın ilerleyen süreçte daha iyi bir seviyeye geleceğine inandığını söyledi:“Orada yine arzu ettiğimiz, hayal ettiğimiz basketbol takımını göreceğiz yani. Hocaya çok güveniyorum, ekibine çok güveniyorum. İstikrar dediğimiz hadisenin bir örneğidir orası.Onların da birkaç maç beraber oynadıktan sonra iyi bir takım olacaklarına inancım tam.”Kaynak: Anadolu Ajansı