Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Serdal Adalı ve Italiano böyle devam ederse...”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Başkan ve teknik direktör arasındaki görev dağılımının doğru olduğunu belirten Sezerli, “Sayın Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Vincenzo Italiano, bu yöntemde, bu metotta devam ederlerse nefis. Bak, ben bunu örnek olarak gösteririm. Böyle devam ederlerse...” ifadelerini kullandı.“Hoca sahada kaldı, yönetim diğer işlerle ilgilendi”MHK sürecinde Beşiktaş’ın izlediği tutuma dikkat çeken Sezerli, Italiano’nun hakem tartışmalarına girmek yerine takımının oyununa odaklandığını söyledi.Sezerli, “MHK sürecinde ne oldu? Hoca dedi ki, ‘Evet, hakem hataları olabilir ama ben sahada kalıyorum, oyunumuzun kusurlarıyla ilgileniyorum.’ Yönetim de diğer işlere kafa yordu.” dedi.Beşiktaş’ta teknik heyet ile yönetim arasındaki bu görev paylaşımını doğru bulduğunu vurgulayan Sezerli, “Çok doğru, çok güzel bir görev ayrımı. Hocası yeşilde kaldı, başkan ve yönetim diğer tarafla ilgilendi.” ifadelerini kullandı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026