Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Seo Kang Jun, “A Love Other Than Yours” Dizisi ve Oyunculuk Kariyerine Dair Hedefleri Hakkında Konuştu

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Seo Kang Jun, şu anda yayınlanan “A Love Other Than Yours” dizisi hakkında konuşmak üzere yakın zamanda ELLE Korea ile bir araya geldi!

Chat-GPT-mage-25-Eyl-2026-18-10-48.png

KBS 2TV‘nin “A Love Other Than Yours” dizisi, 10 yıllık birlikteliklerinde beklenmedik duygusal değişimler yaşayan bir çifti konu alan gerçekçi bir romantik dramadır. Dizide Seo Kang Jun, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Lee Mi Do (Ahn Eun Jin) için her şeyi yapmaya hazır bir şirket çalışanı olan Namgoong Ho rolünde yer alıyor.

Çekimlerin bitmesinin ardından nasıl hissettiği sorulduğunda,

Namgoong Ho ve Mi Do’nun kalplerini ve ruh hallerini tam olarak anlamaya ve onlardan kaynaklanan duyguları ifade etmeye çalışırken kendimi oldukça yordum.

dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

Şu anda içimdeki tüm duyguları dışa vurmanın getirdiği bir tür yorgunluk yaşıyorum.

seo-kang-jun-4.jpg

Seo Kang Jun, canlandırdığı Namgoong Ho karakteri hakkında kendi yorumunu şu sözlerle paylaştı:

Onun çok derli toplu görünen, sınırlarına saygı duyan ve çalışkan biri olmasını istedim, ama aynı zamanda istikrarsız bir hayat yaşayan kaygılı bir insan olduğunu da düşündüm.

seo-kang-jun-3.jpg

Dizinin aşk ve ilişkiler hakkında ortaya attığı sorular sorulduğunda, şu yanıtı verdi:

Bence birini hakkıyla sevebilmek için kendi ayaklarım üzerinde sağlam durmalıyım. Birisi için kendini feda etmek sevmenin birçok yolundan biridir, ancak ön koşul kendi hayatını tamamen koruyabilmektir. Partneriniz hayatınızın sebebi olmamalı.

seo-kang-jun-1.jpg

Hayatını adım adım inşa etmeye odaklanan ve net yaşam hedefleri belirlemek yerine bu yolu tercih eden Seo Kang Jun‘a, küçük mutluluk anlarının ardından gelen boşluk soruldu. O da,

Boşluk, gerçek benliğimle yüzleşmeme olanak tanıyan değerli bir fırsattır.

Diye yanıtladı ve sözlerine şöyle devam etti:

Uzun bir hayatı anlamlı kılan unsurlar arasında sadece olumlu duygular değil, yalnızlık, boşluk ve tecrit de vardır.

Hermann Hesse‘nin “Siddhartha” romanına atıfta bulunarak, iç dünyasına dalmanın ve kim olduğunu keşfetmenin, oyunculuk hayatıyla da yakından bağlantılı olduğunu açıkladı.

seo-kang-jun-2.jpg

Oyunculuk kariyerine dair hedeflerini de açıkça paylaştı. Seo Kang Jun, bir oyuncu olarak ulaşmayı umduğu bir sonraki aşamadan bahsederken,

İfade konusunda mevcut sınırlarımın ötesine geçmek istiyorum.

Aynı zamanda, ifadelerimi daha da azaltma cesaretine sahip olmak istiyorum, duygularımı daha içe dönük bir şekilde, göstermeden iletebilmek ve yüzeysel olmayan performanslar sergileyebilmek istiyorum.

seo-kang-jun-5.jpg

Seo Kang Jun‘un tüm fotoğraf çekimi ve röportajı ELLE Korea‘nın Ekim sayısında yer alıyor.

Kaynak: Soompi

The post Seo Kang Jun, “A Love Other Than Yours” Dizisi ve Oyunculuk Kariyerine Dair Hedefleri Hakkında Konuştu appeared first on KoreZin.