Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şenol Güneş: 'Burak Yılmaz haklıydı'

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Türk futbolunun önemli isimlerinden Şenol Güneş, "Doğanın Kalbi Bolu'da" isimli spor turizmi çalıştayında açıklamalarda bulundu."NE KADAR SAĞLIKLI OLACAK?""Tekrardan sizi yeşil sahalarda eşofmanla görecek miyiz?" sorusunu yanıtlayan Şenol Güneş, "Birçok parametre koyuyorum, çalışmasak da olur diye düşünüyorum. Sonrasında ise çalıştığım ortamın ne kadar sağlıklı olacağını sorgulamaya başladım." dedi."BURAK YILMAZ HAKLI! İYİ Kİ YOKUM!"Açıklamalarına devam eden Şenol Güneş "Yapay zekâya sordum; o da (gülerek) Türkiye koşullarındaki takımlarda çalışmamın zor olduğunu söyledi.Dün Burak Yılmaz istifa etti. Biraz sert konuştu ama haklıydı. Maalesef hakemlerimizden herkes şikâyetçi. Bazen diyorum ki, bu ligde iyi ki yokum." ifadelerini kullandı.NELER OLMUŞTU?Maçın ardından röportaj veren teknik direktör Burak Yılmaz, "Bu ülkede herkes hakemlerden şikayetçi. Ben çok sıkıntılı bir durum yaşadım federasyonla. Gaziantep FK ile ilgili hatalar çok fazla oluyor. Birazdan basın toplantısında konuşacağım. Çünkü istifa ediyorum. Ben bugüne kadar gitmediysem başkana verdiğim sözden dolayı kaldım. Başkanımız çok önemli bir ameliyat geçirdi o yüzden görevime devam ettim ama bugün itibariyle görevi bırakacağım." dedi.Çaykur Rizespor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Yılmaz, "Çaykur Rizespor'dan ziyade hakemi tutamadık. Hakemin ikinci golde yaptığı yazık günah. Bu insanların emeği çalınıyor. Kazanmaya yakın olan bizdik." diye konuştu.Hakem yönetimlerini eleştiren Yılmaz, "Trabzonspor'da ofsayttan yediğimiz gol, bugün yediğimiz ikinci gol. Yüzde yüz fauldü. 1-0 öne geçtikten sonra hakem Ozan Ergün, tatlı tatlı doğramalarını yaptı. Aut olan pozisyonu korner verdi." ifadelerini kullandı.