Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş sahasında lig sonuncusu Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.Maç sonrası Kontraspor'da konuşan Nihat Kahveci şunları söyledi:MAÇ BİTTİ, BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR DA BİTTİNihat Kahveci: "Maç bitti, Beşiktaşlı taraftarlar da bitti. Ne anlamda bitti? Şimdi abi Karagümrük'ü ben istediğim kadar bu kadar öveyim. Bütçesi belli, kadro kalitesi belli, kadro derinliği belli. Beşiktaş sadece devre arası harcamış 5-6 oyuncuya 50-60 milyon euro; bir tane gol izleyemediler 95 dakikalık izledikleri futbolla.İki tane direkten top döndü. Hani El Bilal'in kafası direkten döndü, Ndidi'nin kafası direkten döndü. E onlar da dönsün. Çok böyle net kaçırdı mı kaçırdı mı bir karambol oldu Mustafa girdi vuramadı. Mustafa da aldığı şansların hiçbirini değerlendiremiyor ne yalan söyleyeyim.Olaitan'la ilgili artık aynı cümleleri kurmaktan bıktım. Ne anlamda? Sahanın her yerinde, 90 dakikalık bir maç Olaitan'a fiziksel olarak 9 dakika gibi geçiyor. İnanılmaz koşuyor, hiç yorulduğunu görmüyorum. Abi 3. bölgeye geliyor; son paslar, son tercihler hep hatalı. Orkun alıyor veriyor bir yönlendiriyor. O da takım arkadaşlarının görüyor çok bir şey yapmadığını. O da son dönemlerdeki o hani 'Top Orkun' var ya, o performansta oynamıyor."SENİN KUPAYI ALACAĞININ GARANTİSİ Mİ VAR?Nihat Kahveci: "Ben Beşiktaş iyi olsun istiyorum. Taraftarı keyif alsın istiyorum. Beşiktaş 27 Nisan günü ligde dördüncü olsun istemiyorum. Yarışın içinde olsun istiyorum. Bu nedir ya? Bu nedir abi, hep mazeret mazeret! Bir penaltı mı, değil mi? Sezon bitiyor. Bir kırmızı mı, değil mi? Sezon bitiyor. Bir faul mü değil mi verilmedi, sezon bitiyor. Yeter ya! Top oynayın ya, top! Bu nedir ya?Ya senin kupayı alacağının garantisi var mı? Allah'tan Fenerbahçe ile Galatasaray elendi kupadan ha! Tık garanti yok. Konya, Trabzon'u yendi. Konya, Fener'i eledi; Konya, Galatasaray'ı yendi. Sen bu oyunla Konya'yı nasıl geçeceksin mesela? Geçer mi geçer, konsantrasyonu orada. O zaman, o yüzden diyorum yayının başına dönüp; ligi bitirdiyseniz bizi yormayın!"duhuliye.com