Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seni Bana Katsam Şarkısının Mimarı Neco'nun Son Hali Ortaya Çıktı!

Magazin

Administratör
s-6981f270d176b427a5c45cc3d4972ad1341e7e8d.jpg

MAGAZİNİN NABZI FORUM

KONU: 'Seni Bana Katsam' İle Gönüllere Taht Kurmuştu: Neco'nun Son Hali Şaşırttı!

Merhaba Magazin Tutkunları!

Hafızalarımızın tozlu raflarından çıkan, "Seni Bana Katsam" dediğinde kimlerin aklına o efsanevi melodi, o romantik sözler gelmiyor ki? Türk pop müziğinin altın çağına damga vuran, unutulmaz seslerden Neco, uzun zaman sonra yeniden gündemimizde! Yıllarca sahnelerde fırtınalar estiren, 'Seni Bana Katsam' gibi hitleriyle gönüllere taht kuran o efsane ismin son hali ortaya çıktı. E hal böyle olunca gözlerimizi Neco'ya çevirmeden edemedik, bakalım zaman ona nasıl davranmış?

O enerjisiyle, sahnedeki karizmasıyla hafızalarımıza kazınan Neco'nun bugünkü hali, zamanın nasıl da akıp gittiğini bir kez daha hatırlattı bizlere. Ortaya çıkan fotoğraflar, sanatçının kameralardan uzak, daha sakin, daha huzurlu bir yaşam sürdüğünü fısıldar gibiydi. Beyazlaşan saçları, yüzündeki olgun çizgiler... Kimi hayranları onu hemen tanırken, kimileri ise "Bu Neco mu gerçekten?" diye şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ancak değişmeyen tek şey, o samimi gülüşü ve gözlerindeki pırıltıydı sanki, ne dersiniz? Yıllar geçse de o tanıdık enerjiden bir şeyler kalmış gibi...

Sanat dünyasının parlak ışıklarından uzakta, kendine bambaşka bir dünya kurmuş gibi görünen Neco, aslında tıpkı şarkıları gibi zamana meydan okumaya devam ediyor. Belki sahnelerde eskisi kadar sık görmüyoruz onu, ama müziği ve bıraktığı iz, hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Bu görüntüler, bir yandan içimizde nostalji rüzgarları estirirken, bir yandan da yılların her yüzde bıraktığı o eşsiz hikayeleri düşündürdü bizlere. Ne de olsa, ünlüler de tıpkı bizler gibi zamanın tanıklığında değişiyor, dönüşüyor.

Peki siz Neco'nun son halini nasıl buldunuz? Onun şarkılarıyla ilgili unutamadığınız bir anınız var mı? Yorumlarda buluşalım, bu efsane ismi hep birlikte analım!