Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş lig sonuncusu Karagümrük ile sahasında 0-0 berabere kaldı.Karşılaşma sonrası Sports Digitale youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan Bora Beyzade şunları söyledi:Bora Beyzade: "Maçı izlerken bir anda önümüzdeki sezonun rüyasını görmeye başladım. Sağ açıkta adam geçen bir kanat oyuncusu, sol açıkta gol atan bir sol açık, orta sahada ceza sahası dışından şut çeken, farklı özellikleri olan bir oyuncu; sol bekinin hem defansif hem ofansif olarak iyi işler yaptığı, hücuma yeterli desteği veren, taraftarı coşturan bir sol bek, kalede güven veren bir kaleci profili.Kenardan teknik direktörünün dokunuşlarıyla önde basan, topa hakim olan, çok fazla pozisyona giren bir Beşiktaş hayal ettim. Bu çok güzel bir rüyaydı.Sonra bir uyandım, maç 0-0 bitmiş. Seneye bu tatlı rüya gerçeğe dönmezse kabusa döner.Bu sezonki yaz transfer dönemi Beşiktaş tarihinin en kritik transfer dönemi oldu bir anda. Beşiktaş yaptı yaptı, yapamazsa bu kabus katlanarak devam eder. Herkesin şapkasını önüne koyup iyi düşünmesi ve iyi planlama yapması lazım."duhuliye.com