Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimler? Sen Sağ Ben Selamet konusu ne?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sen Sağ Ben Selamet adlı Turk komedi filmde yolları kesişen uc kacağın hikayesi anlatılıyor. Genel konusu ve oyuncu kadrosuyla Sen Sağ Ben Selamet’in detayları şu şekilde… Son donem Turk komedi filmleri arasında yer alan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. 2016 yılında izleyiciyle buluşan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde yer alıyor…
SEN SAĞ BEN SELAMET KONUSU
Uc kacağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gun kalan Selamet ile muebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne goturecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yonden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlul. Araclarının carpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar gececektir.
SEN SAĞ BEN SELAMET OYUNCULARI
Filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Ozkan, Burcin Bildik, Tuvana Turkay, Lale Başar,Aycin İnci, Hakan Karahan, Hasan Kucukcetin, Murat Kocacık, Muge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Ozdilek ve Savaş Alp Başar yer alıyor.
Yapımcılığını Surec Film, İnci Gundoğdu Ve İsmail Gundoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yonetmenliğini Ersoy Guler ustleniyor.