Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selin Ciğerci, ‘Senin cocuğun olmaz’ diyen Deniz Akkaya ile kavga etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski manken Deniz Akkaya sunuculuğunu yaptığı programda cocuk sahibi olmak isteyen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin Bodrum'daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını soyledi. Bunun uzerine canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya, laf dalaşına girdi. "Senin cocuğun olmaz" sozunu duyan Ciğerci, "Sana ne" diyerek sert cıkıştı. Beş yıl once cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, gecen aylarda sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yontemiyle cocuk sahibi olmak istediğini soylemişti.
Dun akşam Ucankuş TV’de ‘Canlı Masa’ isimli programı sunan Deniz Akkaya ise cocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi olarak tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını soyledi.
“İKİ ELİM YAKANDADIR”
Bu iddiaların uzerine telefonla canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya birbirine girdi. Evindeki kadının taşıyıcı anne olmadığını eltisi olduğunu soyleyen Ciğerci, gerekli fotoğrafları gondereceğini soyledi.
selin-cigerci-senin-cocugun-olmaz-diyen-deniz-akkaya-ile-kavga-etti-5f6341116a677.jpg
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci gecen yıl futbolcu Gokhan Cıra ile evlenmişti.

Canlı yayında tartıştığı Ciğerci’nin kendisini cocuğuyla ilgili vurduğunu soyleyen Akkaya, “Bel altı vurarak beni karşına aldın iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor” dedi.
“DAHA COCUĞUM OLMADAN KONUŞUYORSUNUZ AYIP”
Şu an taşıyıcı anne gibi birinin olmadığını soyleyen Ciğerci, “Ha evlatlık alırım ha o yontemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Turkiye’de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu soyleyeceğinize kadar coronayı bilip maske cıkardınız. Bu kadar beni cocuğumla para kazanmama taktıysanız… Daha cocuğum olmadan boyle konuşuyorsun ayıp ya” dedi.”
“SANA NE!”
Bunun uzerine araya giren Akkaya ise “Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor” deyince kuplere binen Ciğerci “Sana ne” diyerek isyan etti.
selin-cigerci-senin-cocugun-olmaz-diyen-deniz-akkaya-ile-kavga-etti-5f634111be0ed.jpg

İLGİLİ HABERSelin Ciğerci'den 70 bin TL'lik canta videosu

selin-cigerci-senin-cocugun-olmaz-diyen-deniz-akkaya-ile-kavga-etti-5f63411210ea2.jpg

İLGİLİ HABERSelin Ciğerci'nin Instagram'daki canlı yayınına katılan bir kullanıcı penisini gosterdi

Son guncelleme: 12:11 - 17.09.2020