Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selin Ciğerci kendisini eleştiren takipçisine sert çıktı ...

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Koronavirus salgını nedeniyle karantinada olan fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yeğeniyle cekilen bir fotoğrafını "Halasının gulu" notuyla paylaştı. Ciğerci fotoğrafına "Amcası diyecektin herhalde" diye yorum yapan bir kadın takipcisine de sert cıktı.
YEÐENİYLE FOTOÐRAFINI PAYLAŞTI

Yıllar once cinsiyet değiştirme operasyonu gecirdiği icin cocuk sahibi olamayan ve bu konudaki uzuntusunu her fırsatta dile getiren Ciğerci, erkek kardeşinin bebeğiyle cektiği pozunu "Halasının gulu bulbulu geldi" notuyla Instagram'dan paylaştı. Ciğerci'yi takip eden bir kadın sosyal medya kullanıcısı ise "Amcası diyecektin herhalde" yorumunu yaptı.
"ALLAH'IM SİZİ EVLATLARINIZLA SINAMASIN"

Takipcisinin yorumunu hesabından paylaşan Selin Ciğerci, şu sozlerle tepki gosterdi: "Yeğenimle foto paylaşırım, bunları yazarsınız bir de yeni evlenmişsiniz evlatlarınız olacak. Bana 'anne ol cocuk evlat edin' diyen guzel yurekli hanımefendilere sesleniyorum; bunlar bitmez bunlar bana ve evladıma neler yaşatır, insan cinnet gecirir ya bambaşka bir insana donuşurum evladım varken.... Bu mubarek Kadir gecesinde Allah'ım sizi evlatlarınız ile sınamasın inşallah."
yegeniyle-fotograf-paylasan-selin-cigerci-kendisini-cinsiyet-degistirme-operasyonundan-elestiren-kisiye-sert-cikti-5ec5849954af5.jpg

yegeniyle-fotograf-paylasan-selin-cigerci-kendisini-cinsiyet-degistirme-operasyonundan-elestiren-kisiye-sert-cikti-5ec584995fc91.jpg