Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selena Gomez: Sevgilim komik biri olmalı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Justin Bieber'dan yıllar once ayrılan Selena Gomez artık "eğlenceli" sevgili aradığını soyledi. Şarkıcı, aradığı kişideki ozellikleri sıralarken "Komik olmalı" ifadesini kullandı. ABD’li pop şarkıcısı Selena Gomez, aşk hayatına dair acıklamalarda bulundu.
Kendisini guldurecek birini aradığını soyleyen 28 yaşındaki Gomez, daha once Justin Bieber ve The Weeknd’le olan ilişkileriyle biliniyor.
Daily Mail’in haberine gore kısa sure once dunyaca unlu K-Pop grubu BLACKPINK’le yaptığı calışmayla gundeme gelen genc şarkıcı, kendisini guldurecek kustah olmayan birini arıyor.
Verdiği yeni roportajda aradığı kişideki ozellikleri acıklayan Gomez şu ifadeleri kullandı:
“Sadece komik olmalı. Bir erkeğin kendine guvenmesini sevsem de kibirden gercekten hoşlanmıyorum.”
Gomez, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber’la 2011’de cıkmaya başlamış ve ikilinin inişli cıkışlı ilişkisi 2018’de son bulmuştu.
selena-gomez-sevgilim-komik-biri-olmali-5f9802c7969db.jpeg
Selena Gomez-Justin Bieber (Fotoğraf: Shutterstock)

Kısa sure once Drake ve DJ Khaled’in Popstar klibinde oynayan Bieber’ın, klipte Drake’in sozlerine playback yaparken eski sevgilisi Selena’nın ismini anması tartışma konusu olmuştu.
Yalnız olmaktan herhangi bir şikayet duymadığını belirten Gomez şunları ekledi:
“Yalnızım ve bundan tamamen memnunum. Yalnız olmanın pek cok olumlu yanı var ve bu, hayatın bu aşamasındayken onlardan keyif almakla ilgili.”
Aradığı kişiyi flort uygulamalarında bulabileceğini duşunmeyen şarkıcı, “Eminim bu bazılarında işe yarıyordur ama ben bunun olacağını goremiyorum” ifadelerini kullandı.
selena-gomez-sevgilim-komik-biri-olmali-5f9802c7c28f7.jpg

İlginizi CekebilirYıllar sonra ilk kez yarasını gosterdi

Son guncelleme: 09:30 - 27.10.2020