Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selena Gomez: Bazen sonsuza kadar yalnız kalacağımı duşunuyorum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bu yıl icerisinde cıkardığı, "Rare" adlı albumle dort yıl sonra muziğe geri donen Selena Gomez, katıldığı bir video programında sonsuza kadar yalnız kalmaktan korktuğunu soyledi. Selena Gomez, YouTube uzerinden yayınlanan Genius adlı bir videoda samimi haliyle buyuledi. Dikkat ceken acıklamaların başında ise Gomez’in yalnızlık korkusu geliyordu.
Gomez, “Bazı gunler uyandığımda ve sinirli olduğumda sonsuza kadar yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum” diyerek herkesin hissettikleri gibi benzer şeyler hissettiğini itiraf etti.
selena-gomez-bazen-sonsuza-kadar-yalniz-kalacagimi-dusunuyorum-5e6a11345ac76.jpg
Fotoğraf: DepoPhotos

Bu tip duygular Gomez’in ustune coktuğunde ise bunların uzun surmesine ve gununu mahvetmesine izin vermemeye calışıyor. 27 yaşındaki Gomez, “15 dakika gectikten sonra kendime, ‘Herkes icin birinin var olduğunu biliyorum” diyorum” şeklinde kendisini telkin ettiğini soyledi.
Albume ismini verirken Instagram’dan da ilham aldığını acıklayan unlu isim, “Herkes nasıl gorunmek istiyorsa oyle gorunmek icin cok fazla baskının olduğu Instagram, albumumun ismini Rare koymamın en buyuk nedenlerinden biri” dedi.
Donem donem ozguven ve kendine saygı konularıyla başa cıkmaya calıştığını belirten Gomez, “Zamanla ve yaş gectikce bu konu daha iyiye gidiyor ama bu her zaman ustunde calışmaya devam edeceğim bir konu olacak” dedi.
selena-gomez-bazen-sonsuza-kadar-yalniz-kalacagimi-dusunuyorum-5e6a113495a80.jpg
Fotoğraf: DepoPhotos

[h=2]“AKIL SAĞLIĞIMI KORUMAK İCİN SİLDİM”[/h]Gomez, gectiğimiz yıl akıl sağlığını korumak icin telefonundan Instagram uygulamasını sildiğini soylemişti.
Videonun sonunda ise kendisini ‘hala bir bebek’ olarak nitelendiren Gomez, “Bu her şeyin sonu değil” diyerek sonlandırdı.
Gomez şimdilerde, “Rare Beauty” adlı bir kozmetik markası cıkarmakla ilgileniyor.
selena-gomez-bazen-sonsuza-kadar-yalniz-kalacagimi-dusunuyorum-5e6a1134d0e7d.jpg

İLGİLİ HABERSelena Gomez kozmetik markası cıkardı, sosyal medyada uyanıklık yaptı