Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sedef Avcı’dan ‘uzaktan eğitim’ değerlendirmesi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Sedef Avcı, sosyal medya hesabı uzerinden oğlu Can'la cektiği bir selfiesini paylaştı ve bu fotoğraf uzerinden oğlunun uzaktan eğitim macerasını ve hayatlarındaki değişiklikleri sevenleriyle paylaştı. Milyonlarca oğrenci, corona virusu tehlikesi yuzunden eğitimlerini uzaktan almaya devam ediyor. Vakitlerini bilgisayar başında ders dinleyerek geciren oğrencilerin buyuk bir kısmı bu yeni duzene alışmakta zorluk cekerken, anne ve babalar da cocuklarını uzak tutmak icin buyuk emek harcadıkları bilgisayarları şimdilerde onlara zorla vermenin şaşkınlığı icerisinde…
Sonuc boyle olunca da her iki tarafın kafası bir hayli karışmış durumda… Benzer bir sureci yaşayan oyuncu Sedef Avcı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipcilerinin hislerine tercuman oldu ve fikir vermesi acısından dikkat cekici satırlar paylaştı.
Ozel okula devam eden oğlunun iki haftadır uzaktan eğitime devam ettiğini soyleyen Avcı yaşadığı sureci şu sozlerle aktardı:
*Size iki haftanın özetini geçmek istedim.İki haftadır yoğun bir tempoyla başlayan online eğitimi geçirdik.Can ‘da ben de sizler gibi gerçekten çok zorlanıyoruz.
*Daha geçen sene 1. sınıfa başlayan ve Mart ‘tan beri evde eğitim gören bir çocuğu sekiz saat bilgisayarın başında tutmak inanılmaz zor.
*Daha okul disiplinin yeni almışken bu zor sisteme alıştırmak büyük emek istiyor. Eline bilgisayar vermezken butun gün önunde oturucaksın diyoruz. Tüm denklemler karıştı. Görünüşe göre bu maraton uzun sürecek. Hepimize sabır diliyorum.
*Sokakta hala maskeyi çenesinde ya da dirseğinde taşıyan bir çok insan görüyorum. Rica ediyorum kendinizi düşünmüyorsanız çocukları düşünün. Okullarına arkadaşlarına kavuşsunlar. Yoksa hepsi psikolojik sorunlar yaşayacaklar. Tedbiri elden bırakmayın hadi.
sedef-avci-dan-uzaktan-egitim-degerlendirmesi-5f54dc96daffe.jpg

İLGİLİ HABERSedef Avcı: Okul kapandığında ruyalarıma girerdi