Magazin Editor
Magazin Habercisi
Serdal Adalı, rahat çalışabileceği yönetim kurulunu oluşturmaya çalışıyor.Adalı’nın mevcut yönetiminden bir çok isimle yolları ayıracağı aşikar. Kulislerde gidecek ve gelecek isimler havada uçuşuyor. Adalı’nın ikinci başkan Hakan Daltaban ile yolları ayıracağı en çok konuşulanların başında geliyor, diğer bir iddia ise Uğur Fora’nın yönetimde ayrılarak kulüpte profesyonel olarak CEO olabileceği yönünde.Dün yaptığımız haberde, en çok konuşulan isimlerden Tera Holding yönetim kurulu Başkanı Emre Tezmen’in yoğun iş temposu yüzünden sıcak bakmadığını belirtmiştik.Serdal Adalı’nın arkadaşı ve eski yönetici Doğan Küçükemre’nin de yeni yönetim listesinde olabileceği konuşuluyor. Ayrıca ismi sıkça anılan isimlerden birisi de Anadolu Beşiktaşlılar derneği Başkanı Kemal Erdoğan. Erdoğan camianın sevilen isimlerinden, özellikle Ankaralı Beşiktaşlılar kendisini yeni yönetimde görmek istiyor.Mevcut yönetimden Turgut Koç, Merve Öztopaloğlu ve Esra Sayın ile yolların ayrılması kesin gözüküyor. Başkan Adalı ile yakın ilişkileri bulunan Kaan Kasacı’nın da yeni yönetimde olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.Bunlar Beşiktaş camiasında en çok konuşulan isimler, Ancak Serdal Adalı seçim çalışmalarını sessiz bir şekilde yürütüyor, alacağı son kararlar merakla bekleniyor.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026