Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SBS İzleyici Tepkilerine Rağmen Geri Adım Atmıyor: “THE LONG SHOT TRIAL” 26 Şubat’ta Yayında

prenses

Member
SBS Yapım Bölümü, izleyici tepkilerini takip ettiklerini belirtmesine rağmen geri adım atmayarak THE LONG SHOT TRIAL dizisinin çekimlerine devam ediyor. Yapılan planlamaya göre dizinin ilk bölümünün, 1 Mart Bağımsızlık Hareketi Günü’nden üç gün önce, yani 26 Şubat tarihinde yayımlanması bekleniyor. Kamuoyundaki tartışmaların odağında olan bu yapım, izleyicilerin boykot çağrılarına rağmen yayın takvimine sadık kalmaya çalışıyor.

Editör notu: Tepkiler Ha Young’a karşı.

AVvXsEjNyianJzxxJuZDt9znvQ9SHVS813ZpOe8vT9CYm481dxEw_GJRMmwoqtd7BG9ZXNp7KUVZzPO-0Ub--sHtPaM-mTGPwfmWxm-JMjjCVcPmFvEOlQ4VdXUbwZ6AvqFalt1yQwAITkoiPofbK95dAxthHdb-FEh-gPQ4gjykKnlD04kewsIZsaa05Z9iYFiP=w640-h640

AVvXsEjImkJCqjrhP7MQjp9Rig9M-Vb8xYHdl_L6BSmjDyPOEq3d5c7QvxbBKnTW-XJKpybFqduuh0KZPpJgHt-fgXy4Kf9_fNgeFJnN_AFDRfBqPMxNZIbZnNNVSqSvwS1feKphs-AXdGdnIR4TIhw3KOEmZW5DVoxNkEe7LKcKwb60bEq8VOJ3TPRHSPh2EI5E=w640-h458

“Zaman, şükürler olsun ki bizden yana durarak akıp geçti.”

Netizen yorumları:

1. SBS, artık kendine gel.
  2. Reklam verenlerin bu diziyi boykot etmesi gerekiyor.
  3. Hayır ama, o kadar mı oyuncu eksikliğimiz var? Gerçekten anlaşılmaz bir durum.
  4. Bu diziyle ilgili her şeyi hatırlayacağım.
  5. Emekli ol, deli.
  6. Lütfen onu başka biriyle değiştirin. Onu görmek istemiyorum.
  7. Onlarca yıl unutulmayacak hain bir aile haline gelmişler gibi görünüyor.
  8. Bu dizinin arkasındaki sponsorların listesini ifşa edin.
  9. Muhtemelen sadece zamanın kendi taraflarına dönmesini bekliyorlar ㅋㅋㅋㅋ.
  10. Zamanla insanların bunu unutacağını düşünüyorlar sanırım. Ama bu nasıl unutulabilir?

Kaynak: pannchoa

The post SBS İzleyici Tepkilerine Rağmen Geri Adım Atmıyor: “THE LONG SHOT TRIAL” 26 Şubat’ta Yayında appeared first on KoreZin.

prenses

Member
SBS Yapım Bölümü, izleyici tepkilerini takip ettiklerini belirtmesine rağmen geri adım atmayarak THE LONG SHOT TRIAL dizisinin çekimlerine devam ediyor. Yapılan planlamaya göre dizinin ilk bölümünün, 1 Mart Bağımsızlık Hareketi Günü’nden üç gün önce, yani 26 Şubat tarihinde yayımlanması bekleniyor. Kamuoyundaki tartışmaların odağında olan bu yapım, izleyicilerin boykot çağrılarına rağmen yayın takvimine sadık kalmaya çalışıyor.

Editör notu: Tepkiler Ha Young’a karşı.

AVvXsEjNyianJzxxJuZDt9znvQ9SHVS813ZpOe8vT9CYm481dxEw_GJRMmwoqtd7BG9ZXNp7KUVZzPO-0Ub--sHtPaM-mTGPwfmWxm-JMjjCVcPmFvEOlQ4VdXUbwZ6AvqFalt1yQwAITkoiPofbK95dAxthHdb-FEh-gPQ4gjykKnlD04kewsIZsaa05Z9iYFiP=w640-h640

AVvXsEjImkJCqjrhP7MQjp9Rig9M-Vb8xYHdl_L6BSmjDyPOEq3d5c7QvxbBKnTW-XJKpybFqduuh0KZPpJgHt-fgXy4Kf9_fNgeFJnN_AFDRfBqPMxNZIbZnNNVSqSvwS1feKphs-AXdGdnIR4TIhw3KOEmZW5DVoxNkEe7LKcKwb60bEq8VOJ3TPRHSPh2EI5E=w640-h458

“Zaman, şükürler olsun ki bizden yana durarak akıp geçti.”

Netizen yorumları:

1. SBS, artık kendine gel.
  2. Reklam verenlerin bu diziyi boykot etmesi gerekiyor.
  3. Hayır ama, o kadar mı oyuncu eksikliğimiz var? Gerçekten anlaşılmaz bir durum.
  4. Bu diziyle ilgili her şeyi hatırlayacağım.
  5. Emekli ol, deli.
  6. Lütfen onu başka biriyle değiştirin. Onu görmek istemiyorum.
  7. Onlarca yıl unutulmayacak hain bir aile haline gelmişler gibi görünüyor.
  8. Bu dizinin arkasındaki sponsorların listesini ifşa edin.
  9. Muhtemelen sadece zamanın kendi taraflarına dönmesini bekliyorlar ㅋㅋㅋㅋ.
  10. Zamanla insanların bunu unutacağını düşünüyorlar sanırım. Ama bu nasıl unutulabilir?

Kaynak: pannchoa

The post SBS İzleyici Tepkilerine Rağmen Geri Adım Atmıyor: “THE LONG SHOT TRIAL” 26 Şubat’ta Yayında appeared first on KoreZin.