Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saruhan Hunel ve Aslı Hunel’in coronaya yakalanan babaları hayatını kaybetti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Saruhan Hunel ile şarkıcı Aslı Hunel'in corona virusune yakalandığını duyurdukları babaları Mehmet Fevzi Hunel bugun hayata veda etti. Oyuncu Saruhan Hunel ile şarkıcı Aslı Hunel’in babaları Mehmet Fevzi Hunel corona virusune yakalanmış, unlu kardeşler, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla takipcilerinden yardım istemişti. Mehmet Fevzi Hunel bugun hayatını kaybetti.
Aslı Hunel acı haberi Instagram hesabından boyle duyurdu: “Canım, biricik babamızı kaybettik. Celaliye eski mezarlığına saat 13.30 gibi defnediliyor. Vakit namazı kılınmayacaktır.”
saruhan-hunel-ve-asli-hunel-in-coronaya-yakalanan-babalari-hayatini-kaybetti-5f97d86869a9a.jpeg
Aslı Hunel’in paylaşımı.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEMİŞLERDİ
Saruhan Hunel ve Aslı Hunel kardeşler, babaları Mehmet Fevzi Hunel’in corona virusu tedavisi gorduğunu soyleyerek takipcilerinden kan bağışında bulunmaları icin yardım istemişti.
Saruhan Hunel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19 geciren ve şu an hastanede olan babamızın tedavisinde kullanılmak uzere Covid gecirmiş iki negatif sonucu tespit edilmiş ve 28. gunu doldurmuş olan ve Arh+ kana sahip olanların Kızılay’a Mehmet Fevzi Hunel adına bağış yapmasını rica ederiz” yazmıştı.
saruhan-hunel-ve-asli-hunel-in-coronaya-yakalanan-babalari-hayatini-kaybetti-5f97d8689264c.jpg
Hunel Ailesi.

Son guncelleme: 13:02 - 26.10.2020