Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şarkıcı Yunus Bulbul’den “Muslum Gurses’i olduren Muhterem Nur’dur” iddiası

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
KKTC'de ozel bir kanalda yayınlanan televizyon programa katılan şarkıcı ve oyuncu Yunus Bulbul, Arabesk sanatcısı Muslum Gurses'in, eşi Muhterem Nur tarafından oldurulduğunu ileri surdu. KKTC’de yayın hayatını surduren bir televizyon kanalının programına konuk olan şarkıcı ve oyuncu Yunus Bulbul, yaptığı acıklamalarla gerek studyodakileri ve gerekse ekranları karşısındakileri şaşkınlığa uğrattı. Yakın dostu Muslum Gurses ve hayat arkadaşı Muhterem Nur hakkında acılan bir sohbet sırasında kendisine konuşma fırsatı verilen Bulbul, “İlk kez acıklıyorum; Muslum Gurses’i olduren de Muhterem Nur’dur” şeklinde bir cıkış yaptı.

Program sunucusu Fahriye Ozay tarafından uyarılan ve olmuş isimlerin arkasından boyle konuşmaması istenen Yunus Bulbul, acıklamasını tamamlamak istediğini soyleyerek konuşmayı surdurdu.
Bulbul, sozunu tamamlaması gerektiğini ve ilk defa boyle bir acıklama yaptığını belirterek şunları soyledi: “Biz Muslum Baba olmeden once birkac unlu isimle birlikte Londra’ya gittik. Bu ziyaretimizden sonra da eve donduk. Muhterem Abla onu kontrole goturdu doner donmez, ‘Ne oldu abla Muslum Baba’ya?’ dedim. Kontrol yaptırmak istediğini soyledi ve Muslum Baba’yı hastaneye goturduk, hic bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum.”
Ote yandan Muslum Gurses hayranları sanatcı Bulbul’e sosyal medyadan tepki gosterdi.
Muslum Gurses 2013 yılının Mart ayında hayatını kaybetmiş, Muhterem Nur da icinde bulunduğumuz yılın Mart ayında vefat etmişti. Muhterem Nur uzun bir suredir bobrek yetmezliği tedavisi goruyordu. (DHA)
Son guncelleme: 13:07 - 29.08.2020