Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şarkıcı Sinan Ozen'in yenidoğan bebeği 6. kez ameliyat oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
2016 yılında Burcu Kartal ile dunyaevine giren 56 yaşındaki Sinan Ozen'in gectiğimiz şubat ayının sonunda ikiz bebekleri dunyaya geldi. Neva ve Sanberk adını verdikleri iki bebekleri olan cift, kızlarının rahatsızlığını oğrenince hemen tedaviye başlattı. Ust ust ameliyat olan kızının durumundan bahseden Ozen, kritik surecin devam ettiğini soyledi.
[h=3]"KRİTİK SUREC DEVAM EDİYOR"[/h]Kızının sağlık durumu hakkında video cekerek bilgi veren Sinan Ozen, "Canım kızımız Neva icin ikinci basın acıklaması... Maalesef kritik surec devam ediyor. Rabbimizden tek dileğimiz; Neva icin dualarımızın kabul olması" derken sozlerine şoyle devam etti:"Sevgili dostlar, daha once sizinle paylaşmış olduğum gibi; Allah'ın bize emaneti olan kızımız Neva, epey bir zamandan beri ciddi sağlık problemleri yaşamaktadır. Oncelikle kızımızın sağlığını merak edip, bizden haber almak isteyen ve bununla birlikte dualarını eksik etmeyen siz değerli dostlarım, eşim ve tum aile fertlerim adına sonsuz şukranlarımı sunuyorum. Bu acıklamayı kızımızın sağlığıyla ilgili sizlerden gelen bilgi talebi uzerine yapıyorum. Kızımız Neva'ya 5 gun once bir ameliyat daha yapıldı. Şu an bu ameliyatın umutla olumlu sonuclar vermesini bekliyoruz. Dualarını bizlerden eksik etmeyen siz değerli dostlarımıza; ilginiz icin teşekkur ediyoruz. Bu sıkıntılı gunlerde butun hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Onumuzdeki gunlerde inşallah daha guzel haberlerle buluşmak umuduyla... Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum."
sarkici-sinan-ozen-in-yenidogan-bebegi-6-kez-ameliyat-oldu-5ed550a333674.jpg

[h=3]BEBEĞİ İCİN DUA İSTEMİŞTİ[/h]Sinan Ozen, gectiğimiz gunlerde ise şu acıklamalarda bulunmuştu: "Basında cocuklarımla ilgili cıkan haberlerden dolayı bu acıklamayı yapma gereksinimi duydum. Benden duymanızı istedim. Evet, Neva ve Sanberk adında iki tane evladımız oldu. Yuce Rabbimiz bize nasip etti. Ne yazık ki kızımız biraz onemli bir surecten geciyor, yoğun bakımda. Bu surec bizi bayağı uzdu. Beşinci ameliyatımızı olduk.
Bundan dolayı kızımızın sureci bitmeden ben bu konuyla ilgili sizlere bilgi vermek istemedim fakat bu duyuldu. Onun icin buradan bu acıklamayı yapıyorum. Sizlere teşekkur ediyorum, dualarınızı esirgememenizi diliyorum. Mesajlarınız icin sağ olun, sizlere sonsuz teşekkur ediyorum. Allah butun hastanede olan, evlatlarını bekleyen annelere sabır, guc, kuvvet, şifa versin. Size dualarınız ve guzel temennileriniz icin şukranlarımı iletiyorum. Eksik olmayın. İnşallah bu surec gectikten sonra guzel haberi yine sizlerle paylaşacağım. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. Sağlıkla ve mutlulukla kalın."

sarkici-sinan-ozen-in-yenidogan-bebegi-6-kez-ameliyat-oldu-5ed550a33de86.jpg

sarkici-sinan-ozen-in-yenidogan-bebegi-6-kez-ameliyat-oldu-5ed550a3677bd.jpg
Şarkıcı Sinan Ozen, bağırsak rahatsızlığı olan 2 aylık bebeği icin herkesten dua istedi