Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şarkıcı Simge, karavanla tatile cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Karavan sahibi olan Simge, yaz tatiline başladı. İzmir-Gumuldur'deki kamp alanına karavanını park eden unlu şarkıcı, "Neden boyle bir tatil istediniz?" sorusunu yanıtladı. Ekonomik ve hijyenik olmasından ote, karavan tatilinin daha eğlenceli olduğu belirten Simge, "Ekonomik ve hijyenik olmasının otesinde cok da eğlenceli. Ayrıca kendimi cok daha ozgur hissediyorum. İstediğimiz an rotayı değiştiriyoruz. Ben de şezlong yerine harika bir hamak var. Karavanımla yolculuk bana ilham da veriyor." ifadelerini kullandı.
sarkici-simge-karavanla-tatile-cikti-5f1067677ce74.jpg
Kariyerinin ilk İstanbul Harbiye Acıkhava Konserini 5 Ağustos Carşamba gecesi verecek olan Simge, o geceye ozel hazırlanırken tatilde her sabah sporu da ihmal etmiyor...
sarkici-simge-karavanla-tatile-cikti-5f106767cfc17.jpg
Guzel şarkıcı, karavanın onunde karın calışırken cektirdiği fotoğrafları Instagram'da takipcileriyle paylaştı.
sarkici-simge-karavanla-tatile-cikti-5f106768031b3.jpg
Karavanı olan diğer unluler ise şoyle: Kadir Doğulu – Neslihan Atagul, Erkan Can Guven Kırac, Bennu Yıldırımlar, Şevval Sam, Volkan Konak.
sarkici-simge-karavanla-tatile-cikti-5f10676833d5d.jpg