Magazin Editor
Magazin Habercisi
‘Burası Turkiye’ isimli single calışması ile cıkış yapan Reyhan Cansu icin işler yolunda gitmiyor. Şarkıcı Reyhan Cansu, annesinin hastalığından dolayı butun ailesini karantina altına aldı. Reyhan Cansu, şu sıralar tum vaktini ailesiyle evde geciriyor. Corona virus tedbirleriyle hasta olan annesini yanına alan Cansu, hasta annesine bakabilmek icin her şeyden vazgecti. Annesinin kalp rahatsızlığından dolayı panik yaşayan ve depresyona giren Reyhan Cansu zor gunler gecirdiğini belirtti.
“ORTADA CİDDİ BİR TEHLİKE VAR”
Bir medya organına konuşan Reyhan Cansu, “Ortada corona virus gibi bizim yaşamsal fonksiyonlarımızı etkileyecek ciddi bir tehlike var. Bunun yanında annemin rahatsızlığı da eklenince hepten psikolojim bozuldu. Ayrıca annemin kalbinde pil var, nefes darlığı da var en cok ondan korkuyorum. Cunku surekli ev temizleniyor temizlik yapılıyor, dezenfekte ediliyor. Dezenfektan kokusu maalesef nefes almasını zorlaştırıyor” ifadeleri kullandı.
“İSYANKAR DEĞİLİM”
Cansu sozlerine şu şekilde devam etti, “Allah’a şukurler olsun isyan etmedim. Elbette bunlara şukur etmek lazım bizden daha kotuleri var. Ulkemiz corona virus illetinden kurtulacak onumuzdeki aylarda hicbir şey kalmayacak diye duşunuyorum” dedi.
İLGİLİ HABERUğur Guneş'in gizemli aşkı ifşa oldu
Son guncelleme: 10:01 - 21.03.2020
“ORTADA CİDDİ BİR TEHLİKE VAR”
Bir medya organına konuşan Reyhan Cansu, “Ortada corona virus gibi bizim yaşamsal fonksiyonlarımızı etkileyecek ciddi bir tehlike var. Bunun yanında annemin rahatsızlığı da eklenince hepten psikolojim bozuldu. Ayrıca annemin kalbinde pil var, nefes darlığı da var en cok ondan korkuyorum. Cunku surekli ev temizleniyor temizlik yapılıyor, dezenfekte ediliyor. Dezenfektan kokusu maalesef nefes almasını zorlaştırıyor” ifadeleri kullandı.
“İSYANKAR DEĞİLİM”
Cansu sozlerine şu şekilde devam etti, “Allah’a şukurler olsun isyan etmedim. Elbette bunlara şukur etmek lazım bizden daha kotuleri var. Ulkemiz corona virus illetinden kurtulacak onumuzdeki aylarda hicbir şey kalmayacak diye duşunuyorum” dedi.
İLGİLİ HABERUğur Guneş'in gizemli aşkı ifşa oldu
Son guncelleme: 10:01 - 21.03.2020