Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Son zamanlarda yaptığı farklı şarkılarla ve tarzıyla adından soz ettiren Almanya'da yaşayan genc Turk muzisyen KADR, gectiğimiz gunlerde sokakta yaşayan insanlara yemek dağıttı.
[h=3]GONULLU OLARAK YEMEK DAĞITMAYA YARDIMCI OLDU[/h]Son tekli şarkısı 'Asla'yı dunyayı etkisi altına alan koronavirus yuzunden canları pahasına calışan sağlık calışanlarına yazan ve armağan eden KADR, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşayan Alman evsiz vatandaşları gormezden gelemedi. Almanya'da yaşayan KADR, zor şartlarda sokakta yaşayan ve yardıma muhtac olan insanlara yemek dağıtan bir organizasyona gonullu olarak yardım etti.
[h=3]"İYİLİK BULAŞICIDIR"[/h]Her gun duzenli olarak ihtiyacı olan insanlara yemek yardımı yapan "El Uzatan Eller" derneği ile beraber onlarca insana sıcak yemek dağıtan KADR, 108 bin abonesinin olduğu sosyal medya hesabından da "İyilik bulaşıcıdır, yardım almak değil yardım etmek onemlidir." acıklamasıyla paylaşım yaparak takipcilerini de teşvik etti.
sarkici-kadr-sokakta-yasayan-vatandaslara-yemek-dagitti-5ec5848ac8a8e.jpg

sarkici-kadr-sokakta-yasayan-vatandaslara-yemek-dagitti-5ec5848ad3bdf.jpg

sarkici-kadr-sokakta-yasayan-vatandaslara-yemek-dagitti-5ec5848b131d9.jpg

sarkici-kadr-sokakta-yasayan-vatandaslara-yemek-dagitti-5ec5848b1d45f.jpg