Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu komedyen ve oyuncu Sarah Silverman, corona virusu salgını doneminde sağlık, market ve kargo calışanlarını desteklemek icin her akşam balkona cıkıp ses cıkarma eylemine katıldı. Corona virusu salgınıyla mucadele eden sağlık calışanları ve salgın esnasında calışmayı bırakmayanlara destek icin dunyanın dort bir yanında insanlar her akşam balkonlarda buluşuyor. ABD vatandaşları da her akşam pencerelerine ve balkonlarına cıkarak, durma noktasına gelen hayatı kolaylaştırmak icin savaşan tum calışanları alkışlayarak ya da tencere ve tavalarla ses cıkararak destek veriyor.
Backgrid USA
ABD’li unlu oyuncu ve komedyen Sarah Silverman da, sağlık, market ve kargo calışanlarına balkondan teşekkur edenler arasına katıldı. Unlu isim, evinin balkonunda tava ve kaşıkla ses cıkararak, salgında calışanlara destek verdi.
Backgrid USA
Silverman, sosyal medya hesabında da, “Her akşam New York’ta saat 7’de insanlar pencerelerine veya yangın merdivenlerine cıkıp tencerelerle ve tavalarla ses cıkararak sağlık, market ve kargo calışanlarına minnetlerini dile getiriyor. Ben her gun 7-7:03 araso yapıyorum” notunu duştu.
ABD’li unlu oyuncu ve komedyen Sarah Silverman da, sağlık, market ve kargo calışanlarına balkondan teşekkur edenler arasına katıldı. Unlu isim, evinin balkonunda tava ve kaşıkla ses cıkararak, salgında calışanlara destek verdi.
Silverman, sosyal medya hesabında da, “Her akşam New York’ta saat 7’de insanlar pencerelerine veya yangın merdivenlerine cıkıp tencerelerle ve tavalarla ses cıkararak sağlık, market ve kargo calışanlarına minnetlerini dile getiriyor. Ben her gun 7-7:03 araso yapıyorum” notunu duştu.