Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sarah Harding, kansere yakalandığını duyurdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
2000'li yılların unlu muzik grubu Girls Aloud'ın uyelerinden Sarah Harding, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurdu. Harding, 2020 yılının başlarından beri meme kanseriyle mucadele ettiğini fakat hastalığın vucudunun diğer bolumlerine de sıcradığını belirtti. Bir donem muzik dunyasında fırtınalar estiren Girls Aloud grubunun uyelerinden Sarah Harding, kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Unlu şarkıcı, bir suredir meme kanseriyle mucadele ettiğini ve hastalığın vucudunun diğer yerlerine de yayıldığını soyledi. Harding, hastalıkla elinden geldiği kadar guolu bir şekilde savaştığını ifade etti.
sarah-harding-kansere-yakalandigini-duyurdu-5f477537062cd.jpg
DepoPhotos

[h=2]MAYIS AYINDAN BERİ SOSYAL MEDYADA YOKTU[/h]Sarah Harding, mayıs ayından bu yana sosyal medya hesabından paylaşım yapmaması dikkat cekiyordu. Harding, Instagram hesbaından yaptığı paylaşımda şu cumlelere yer verdi:
* Herkese merhaba, umarım bu belirsiz zamanlarda herkes guvendedir. Bu yılın başlarında meme kanserine yakalandım. Birkac hafta once de yıkıcı haberi aldım: kanser, ileri seviyede ve vucudumun diğer bolgelerine de sıcradı. Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince guclu bir şekilde savaşıyorum.
sarah-harding-kansere-yakalandigini-duyurdu-5f47753779751.jpg
[h=2]“DOĞRU ZAMANIN GELDİĞİNİ FARK ETTİM”[/h]Unlu şarkıcı, haberi sosyal medyadan duyurmasının şoke edici olduğunu soyledi ve ekledi: “Niyetim bu değildi ama gecen hafta benim hastanede gorulduğum haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık oğrenme zamanı geldiğini duşundum.”
Harding bu sayede kendisini merak eden hayranlarına da teşekkur etti. Unlu isim, “Benim harika annem, ailem, yakın arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar” diyerek kendisiyle ilgilenen sğalık gorevlilerine, doktorlara ve hemşirelere de teşekkur etti.