Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Santraforda 'Necip mi oynasın, Atiba mı oynasın?' dersen...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan ‘Siyah-Beyaz’ programında Beşiktaş ile ilgili görüşlerini paylaşan Ali Ece şunları söyledi:"Şimdi Beşiktaş'ın son yıllarda şampiyon olduğu sezon bile en büyük sıkıntısı şu oldu: Bir mevkiden bir oyuncu sakatlanınca bir sürü kişinin yeri değişiyor. Yani şimdi o son şampiyonlukta Fenerbahçe maçında sol öne N'Sakala'nın girdiğini, Göztepe'ye karşı İzmir deplasmanında şampiyonluğun geldiği maçın son 20 dakikasında 38 yaşındaki Atiba Hutchinson'ın 'Santrafor Necip mi oynasın Atiba mı oynasın?' diye bir kere şampiyon olursun.Onun yüzü hürmetine o teknik direktörü tekrar getirdiysen, onun kredisine sebep bu sefer elini güçlendirmen gerekiyor ki başarı gelebilsin. Yoksa zaten bak, senin her zaman için bu kadar tek tek böyle okudum ve bazıları o kadar timsah gözyaşı gibi geldi ki bana... Lucescu'nun arkasından bazı yazılanlar; 'Made for Beşiktaş' bir hocaydı. Ve Galatasaray'ı şampiyon yapmasından hemen görevine son verilip Fatih Terim'in o kulübün efsanesinin getirilmesi o kadar manidardı ki... Ve o Fatih Terim'i Lucescu'yla geçmek 100. yılda o kadar manidardı ki... Muazzam havalı bir olay.'Beşiktaş DNA'sı' falan anlatıyorlar ya? Ha... Lucescu'yu böyle anmakla kalmayacaksınız; Lucescu'nun bu kulübe getirmeye çalıştığı ve ilk sene getirdiği olağanüstü kadro kimyası: Ahmet Dursun, Pascal Nouma, İlhan Mansız... Sezonun ikinci yarısı ben askere giderken 10 puan öndeyken yine 2-3 santraforumuz vardı. Ben geldiğim zaman Serdar Topraktepe ile Adrian Ilie... Serdar Hoca iyi futbolcuydu, bir şey demiyorum yani; ama bir Pascal Nouma değildi, bir Ahmet Dursun değildi, bir İlhan Mansız değildi, Adrian Ilie de değildi."duhuliye.com