Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası basın toplantısında Sergen Yalçın ‘Bu kulüp hala benden önceki üç teknik direktöre para ödüyor’ açıklamasında bulunmuştu.Hasan Arat döneminde Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Kaan Şakul, kendi dönemlerinde göreve getirilen ve daha sonra başarısız sonuçlardan sonra görevine son verilen Fernando Santos ile ilgili açıklamalarda bulundu.SERGEN HOCA YALAN SÖYLEMEZ AMA KENDİSİNE YALAN BİLGİ VERENLERE DİKKAT ETSİNSevgili Beşiktaşlılar, pek çoğunuz Beşiktaşımız özellikle kötü sonuç aldığı zaman bana mesaj atıp çıkıp konuşmamı, tüm iftiralara cevap vermemi isteyen mesajlar atıyorsunuz. Şimdiki yönetim kurulu bizim yönetim kurulumuzu savcılığa şikayet ettiği günden beri aynı şeyi söylüyorum ve bu değişmeyecek. http://Sn.Başkanlarımız Hasan Arat ve Hüseyin Yücel ne karar verir bilmiyorum, kendileri en iyi kararı verecektir ama benim kararım kesindir ve onlardan bağımsızdır.Hakkımızdaki iddialarla ilgili Savcılık süreci bitmeden konuşmayı hukuki sürece zarar vermemek için kesinlikle doğru bulmuyorum. Ancak süreç bittikten sonra en kısa süre içinde takımın o günkü konjonktürüne bakmadan yani hiçbir kulüp siyaseti yapmadan , söylenen tüm yalanlara, atılan tüm iftiralara ve bize kurulan kumpasa en şeffaf biçimde ve gerektiği gibi cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.Santos meselesine gelince, ben şahsen hocamıza birilerinin bilerek yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum. Sergen Hoca pek çok konuda eleştirilebilir ama bizim bildiğimiz Sergen Hoca asla yalan söylemez. Kendi iyiliği için bu yalan bilgiyi ona kim verdiyse dikkat etsin o kişilere. Santos’a kulüp menfaatlerini korumak için 500.000 Euro fesih bedeli koymuştuk ve Mayıs 2024-Ekim 2024 arası 5 taksitte ödenecekti. 1 Ekim 2024 itibariyle de ödendi bitti. Her şey kulüp muhasebe kayıtlarında mevcuttur. İsteyen gider kulübe sorar. Bu maddeyi koymamış olsak yaklaşık 1.5 milyon Euro ödemek zorunda kalacaktık. Konu bu kadar açıktır.Bana inanan, tüm bu iftira ve kumpas sürecinde destek olan, gerçekleri az buçuk bile olsa bilen tüm kardeşlerim, sabredin az kaldı! Çıkıp tüm gerçekleri konuşmak size ve Beşiktaş’ıma olan borcumdur ve ödeyeceğimİftiracı ve kumpasçılar hariç tüm Beşiktaşlılar’a saygılarımladuhuliye.com