Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Şampiyonluk adayıyız bile diyemedi!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano için imza töreni düzenlendi. Kaya Çilingiroğlu, Italiano hakkında görüşlerini paylaştı.“Şampiyonluk Adayıyız Bile Diyemedi”Beşiktaş’ın düzenlediği basın toplantısına değinen Çilingiroğlu, kulübün hedefleri konusunda yeterince iddialı bir görüntü vermediğini savundu.“Mesela dün dikkat et, Beşiktaş'ın basın toplantısında şampiyonluk lafı bile geçmedi. Niye? Öyle bir cesareti yok çünkü. ‘Şampiyon adayıyız’ bile diyemedi.”Öte yandan Önder Özen’in açıklamalarını beğendiğini belirten Çilingiroğlu, transfer politikalarında hata yapılmaması gerektiğini vurguladı.“Ben mesela konuşmalarını beğendim. Önder Özen'in kötü transferler yaptıracağını da zannetmiyorum.”“Italiano’nun Başarısı Yapılacak Transferlere Bağlı”Yeni teknik direktör Vincenzo Italiano’nun tek başına fark yaratamayacağını belirten Çilingiroğlu, kadro kalitesinin artırılması gerektiğini söyledi.“Beşiktaş Italiano’yu getirdi. Birkaç eleştirim olacak ama tercihlerini yaptılar, saygı duyuyorum, destekliyorum. Yapacakları transferlerin önemi çok yüksek. Adamın eline malzemeyi vermezsen fark yaratamaz.”Kadrodaki eksiklere dikkat çeken Çilingiroğlu, özellikle belirli oyuncuların etrafına güçlü bir ekip kurulması gerektiğini belirtti.“Agbadou, Orkun, Güney Koreli oyuncu ve Olaitan muazzam oyuncular. Bunların etrafına doğru seçimler bulursan, doğru alternatifler yaratırsan 7-8 transfer demek bu. Kendi de öyle dedi galiba Önder Özen. 6 ya da 7 kişiden bahsetti. Bu oyuncular alınırsa Beşiktaş rekabetçi bir sezona başlayabilir.”“Tek Beğendiğim Şey Ekibiyle Gelmesi”Italiano’nun teknik ekibiyle birlikte çalışmasını olumlu bulan Çilingiroğlu, bu konuda övgüde bulundu.“Bir tek şu hoşuma gitti. Yerli yardımcı istemiyorum, kendi ekibimle gelirim diyor. Sekiz senedir aynı ekiple çalışıyor. Bu çok önemli bir veri. Bir ekip sekiz yıl boyunca dağılmadan çalışıyorsa bu ciddi bir referanstır.”duhuliye.com