Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Şampiyonlar Ligi kurası gibi kura çekti Beşiktaş”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gökhan Dinç, siyah-beyazlıların grubunun zorluk derecesinin Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa’daki kura gruplarından farklı olmadığını söyledi.Beşiktaş’ın kurasının Şampiyonlar Ligi seviyesinde olduğunu belirten Gökhan Dinç, şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş'ın kurası Şampiyonlar Ligi'nden aşağı kalır mı? Kalmaz yani.”“Hiçbir farkı yok bence”Dinç, Beşiktaş’ın rakiplerinin zorluk derecesi konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe ile kıyaslama yaparak şöyle konuştu:“O mesela ben Fenerbahçe'nin grubundaki, Galatasaray'ın grubundaki zorluk derecesinin... Takımları demiyorum bak, isimleri söylemiyorum. Şimdi bunu söyleyeceğim, ‘Vay efendim o takım bu takımla aynı mı?’ diyecekler ama zorluk derecesinin... Galatasaray için kendi grubundaki zorluk, Fenerbahçe için kendi grubundaki zorluğun hiçbir farkı yok Beşiktaş'ın grubuyla. Hiçbir farkı yok bence.”“Şampiyonlar Ligi kurası gibi kura çekti Beşiktaş”Beşiktaş’ın Avrupa’da başarılı olmak istiyorsa bu seviyedeki takımları yenmesi gerektiğini vurgulayan Dinç, sözlerini şöyle sürdürdü:“Şampiyonlar Ligi kurası gibi kura çekti Beşiktaş. Ama buralarda bir şeyler yapacaksanız zaten bu tip takımları yenmek zorundasınız, buna yapacak hiçbir şeyiniz yok.”“Beşiktaş'ta transfer bitmiş değil”Siyah-beyazlıların şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadro kurmaya devam ettiğini belirten Gökhan Dinç, transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti:“Ona göre bir takım kurdunuz, şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım kurdunuz, kurmaya da devam ediyorsunuz. Beşiktaş'ta transfer bitmiş değil.”Dinç ayrıca Başkan Serdal Adalı’nın transfer döneminin son gününe kadar fırsat transferleri için çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, “Transferin son gününe kadar Serdal Adalı birçok fırsat transferi kovalıyor, tıpkı diğer takımlar gibi.” dedi.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026