Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Şampiyon olacak takımın tahtaya yazılacak ismi Ersin olmaz"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hikmet Pınarbaş;Benim takımımda Agbadou oynamaz. 20 milyon Euro verildi mesela, nasıl bir yangın çıktı da küme düşecek Wolverhampton’dan koşa koşa 20 milyon vererek küme düşen takımın stoperine bu para verildi? Samuel Ballet Beşiktaş’ta banko oynar ama Jota, Antalyaspor’u kurtaramaz.Bunların hepsini alt alta koyuyoruz. Beşiktaş’ta mesele, tek atış yapıyoruz ve tüm problemi çözüyoruz denilecek meseleden daha büyük. Genel olarak bütün yönetimler çok kötü transferler yapıyor, kadro içerisinde iskelet kurabileceğin bir yapı yok. Kalecin yok bir kere. Ersin kusura bakmasın ama şampiyon olacak takımın tahtaya yazılacak ismi Ersin olmaz. Murillo performans verdi. Neden? Çünkü arkasındaki adam, dünyanın en kötü Beşiktaş sağ bek performansını veren adam. Beşiktaş Svensson’u arar mı? Svensson dünyanın en stabil adamıdır. Bakkala git, ekmek al gel dersin; gider ekmek alır gelir. Bu kadar. Ekmek alırken “Hani orada ucuza patates buldum” demez Svensson. Bana ekmek al dediler. Sol bek yok. Transfer yaptığın halde yok. Sol stoper yok. Sol stoperlerin üçünü toplasan bir tane stoper yapmıyor. 20 milyon verip stoper alıyorsun, sonra bunu toparlasın diye stoper arıyorsun.Orkun’u çok beğeniyorum, saha içinde sorumluluk alış biçimini başarılı veya değil ayrı tartışılır, bence başarılı. Kaleciden top almakla da aynı adam sorumlu, gol atmakla da. Bu baskı altında Orkun mükemmel performans gösterdi. Orkun’u al, Galatasaray’a götür; Galatasaray 1,5 ay önce şampiyon olurdu.Yönetimler çok kötü transferler yapıyor, teknik direktör gündemi var. Herkes kendi teknik direktörüyle başarısız olmayı vaat ediyor. Başarısız olacaksak bu teknik direktörle olmalıyız. Başarı hedefi koyan yok ki Beşiktaş’ta. Buna üzülüyorum…Duhuliye.com