Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şampiyon Beşiktaş’tan kupa sonrası açıklamalar!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hakan Daltaban: “Beşiktaş hentbolda bir ekol”Beşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban, şampiyonluk sonrası teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederek Beşiktaş hentbolunun bir ekol olduğunu vurguladı.Daltaban, “Hocamızı ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biliyorsunuz Beşiktaş hentbolda bir ekol. Üstüne koyarak gitmeye çalışıyoruz. Hocamız bize büyük enerjisiyle geldi. Onunla çok daha güzel günlere gideceğimize eminiz. Harika bir atmosfer. Biz de Kulüp olarak çok mutluyuz. Camia olarak da tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.Ruben Garabaya Arenas: “Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz”Beşiktaş Başantrenörü Ruben Garabaya Arenas, Nilüfer Belediyespor’u tebrik ederken fiziksel açıdan daha üstün olduklarını belirtti.Garabaya, “Öncelikle Nilüfer Belediyespor’u tebrik etmek istiyorum. İyi mücadele verdiler. Ancak biz fiziksel olarak daha üstündük. Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Beşiktaş evet kupalar kazanmaya çok alışkın. Ben alışkın değildim. İlkleri yaşamak güzel oluyor. Beraberce gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.” dedi.Ömer Ozan Arifoğlu: “Hak ederek bu kupayı aldılar”Beşiktaş Genel Menajeri Ömer Ozan Arifoğlu, tüm takımları kutlayarak elde edilen şampiyonluğun camiaya ve taraftarlara armağan edildiğini söyledi.Arifoğlu, “Katılan tüm takımları kutluyorum. Çok mutluyuz. Güzel bir takım kurduğumuza inanıyorum. Tüm teknik ekibi ve oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. Hak ederek bu kupayı aldılar. Bu kupalar Camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun. En büyük Beşiktaş.” ifadelerini kullandı.Baran Dalbantoğlu: “Hak ettiğimiz bir kupayı kazandık”Şampiyon oyunculardan Baran Dalbantoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirterek takımın sezon başındaki değişime rağmen beklentilerin üzerinde bir performans gösterdiğini söyledi.Dalbantoğlu, “Çok mutluyum. Bu yılın bizim için bir önemi vardı. Kupanın Cumhurbaşkanlığı Kupası olmasının ayrı bir önemi var. Bize motivasyon kattı. Geçen yılki kadromuzda çok büyük değişiklikler yaptık. Antrenörümüz değişti. Bu tarz bir değişiklikle daha sezonun başında iki sert maç oynayıp sonuç almayı beklemiyorduk. Ancak beklediğimizden daha iyi bir takımmışız. Hak ettiğimiz bir kupayı kazandık. Eminim ki kupadaki bu şampiyonluk bize ligin devamında iyi sonuçlar getirecektir. Önümüzde uzun bir maraton var, Avrupa Kupası var. En büyük hedeflerimizden biri Avrupa’da gidebildiğimiz kadar gitmek. Avrupa’da bir tur bile fazla gitmek bizim için başarı. Gönlümüzden geçen finale çıkıp kupayı almak.” dedi.Enis Harun Hacıoğlu: “Beşiktaş’ın olduğu her yerde kupalar hedeftir”Beşiktaşlı oyuncu Enis Harun Hacıoğlu, ikinci yarıda daha az hata yaparak farkı açtıklarını ve özgüvenli bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.Hacıoğlu, “İlk yarı güzel bir mücadele ortaya koyduk. Rakibimiz de güzel bir mücadele ortaya koydu. İkinci yarı daha az basit hata yapan biz olduk. Basit hataları golle sonuçlandırıp farkı açtık. Özgüvenli top oynadık. Böylece güzel bir galibiyet oldu. Avrupa’da kupaları hedefliyoruz. Beşiktaş’ın olduğu her yerde kupalar her zaman hedeftir. Biz de bu doğrultuda ilerlemeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.Bogdan Radivojevic: “Taraftarlarımızla çok iyi işler başaracağız”Beşiktaş’ın deneyimli oyuncusu Bogdan Radivojevic, taraftarlarla arasında özel bir bağ oluştuğunu belirterek destek çağrısında bulundu.Radivojevic, “Taraftarlarımızı çok seviyorum. Evet dediğiniz gibi taraftarlarımızla aramda özel bir bağ oluştu. Onlara çok ihtiyacımız var. Maçlara gelip bizi desteklemelerini rica ediyorum. Onlarla çok iyi işler başaracağız buna inanıyorum. Kupayı kazandığımız için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026